BANDIĆEV TRADICIONALNI PRIJEM ZA DIPLOMATE

BANDIĆEV TRADICIONALNI PRIJEM ZA DIPLOMATE

25. siječnja, 2013.

diplomatiprijem

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić priredio je u srijedu 23. siječnja  u palači Dverce tradicionalni novogodišnji prijam za članove Diplomatskog zbora. 

“Početak nove kalendarske godine prigoda je da vam od srca zahvalim za prošlogodišnju suradnju i svima vama osobno i vašim obiteljima, vašim vladama i vašim zemljama zaželim u ovoj godini puno uspjeha i dobrih rezultata”, poručio im je gradonačelnik Bandić. 

Ističući najvažnije događaje i procese koji su obilježili Zagreb u prošloj godini, kazao je kako je u uspjesima i zavidnim međunarodnim rezultatima dio i njihovih zasluga, na čemu im zahvaljuje. 

“Mi u Gradu Zagrebu, čitavim nizom stimulacija i olakšica činimo sve kako bi poboljšali investicijsku klimu, obnovili komunalnu infrastrukturu i podigli urbani standard, kvalitetu života i rada”, rekao je Bandić poručivši kako žele graditi i razvijati grad otvoren svijetu, koji prihvaća i promiče napredna i pozitivna iskustva, ali istodobno zadržava svoj šarm, s prepoznatljivim zagrebačkim štihom i hrvatskim tradicijskim obilježjima”. 

Bandić je podsjetio na proslavu 21. rođendana Republike Hrvatske te zahvalio njihovim vladama koje su nas podržavale na europskom putu i međunarodnom priznanju. 

Pozivu su se odazvali diplomatski predstavnici mnogih država akreditirani u Zagrebu, a ispred Diplomatskog zbora prisutnima se obratio apostolski nuncij Alessandro D’Errico.

Ppriređen je bogat domjenak na kojem se malo diplomata zadržalo.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code