GDJE SU SADA TZV. CIVILNE UDRUGE, LJEVIČARI, TERŠELIČKE, PUPOVCI I NOVOSTI DA OSUDE OVAJ ČIN

GDJE SU SADA TZV. CIVILNE UDRUGE, LJEVIČARI, TERŠELIČKE, PUPOVCI I NOVOSTI DA OSUDE OVAJ ČIN

30. rujna, 2017.

 

 

 

Za otkrivanje ovog spomenika znalo se iznimno dugo, pa je pitanje: što je hrvatska diplomacija poduzela da se ne dogodi ovaj sramni čin, tim prije što Srbi čim vide crnu majicu i slovo „U“, kao na majici košarkaša Cedevite, žustro protestiraju i u svemu tome vide buđenje ustaštva, fašizma i slične gluposti. Zbog čega se u povodu ovog incidenta ne opozove hrvatski veleposlanik u Srbiji, zbog čega nije odmah Vladi Republike Srbije upućena prosvjedna nota, kako su to Srbi uradili prigodom javnog paljenja četničkih Novosti u Zagrebu?

Napisao: Mladen Pavković

Na dan, 29. rujna, kad se Bjelovar prisjećao stradalih u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu, poglavito 149 nevino poginulih branitelja i civila, u Beogradu je uz nazočnost predstavnika najviših državnih institucija, predstavnika Vojske Srbije i brojnih građana otkriven spomenik ratnom zločincu majoru Milanu Tepiću, kojeg su Srbi proglasili i posljednjim „narodnim herojem“ Jugoslavije.

S crvenom zvijezdom petokrakom

Ovaj srbijanski monstrum, poginuo je u Bjelovaru, 29. rujna 1991., kad je kao pripadnik zločinačke JNA (s crvenom zvijezdom petokrakom na čelu), branio tamošnju kasarnu, odnosno skladište municije na području „Barutane“, gdje se danas nalazi spomen područje. Vojnici JNA toga su dana sa svim mogućim naoružanjem pucali, rušili i ubijali po ulicama ovoga grada, a kad se Hrvatska vojska i policija približila njihovom skladištu oružja – Tepić ga je digao u zrak, kojom prigodom je i sam poginuo. Nije želio da oružje i municija dođe u „ustaške“ ruke. Uz to je imao namjeru da „potuče“ što veći broj hrvatskih branitelja i civila. Tada je smrtno stradalo 11 Hrvata, a više ih je lakše ili teže ranjeno.

Za ovo „herojsko djelo“, kako su ga nazvali u Srbiji, koja je bila agresor na Republiku Hrvatsku, „Tepiću se zahvalio čitav srpski narod“! Uz to je, prigodom otvorenja spomenika, rečeno da se time odaje „zasluženo priznanje junaku koji to zaslužuje“ i da je tim svojim činom „otišao u legendu“. Ovog majora usporedili su sa resavskim vojvodom Stevanom Sinđelićem, a ulice i trgovi u više od 20 gradova u Srbiji i Republici Srpskoj nose njegovo ime.

Dakle, ponovno ista pjesma. Dok hrvatski narod kao žrtve obilježavaju sjećanja na srpske i ine zločine u Domovinskome ratu, usred Beograda – slave. Za otkrivanje ovog spomenika znalo se iznimno dugo, pa je pitanje: što je hrvatska diplomacija poduzela da se ne dogodi ovaj sramni čin, tim prije što Srbi čim vide crnu majicu i slovo „U“, kao na majici košarkaša Cedevite, žustro protestiraju i u svemu tome vide buđenje ustaštva, fašizma i slične gluposti. Zbog čega se u povodu ovog incidenta ne opozove hrvatski veleposlanik u Srbiji, zbog čega nije odmah Vladi Republike Srbije upućena prosvjedna nota, kako su to Srbi uradili prigodom javnog paljenja četničkih Novosti u Zagrebu?

Srbijanski skandali i hrvatska tišina

Gdje su sada tzv. civilne udruge, gdje su pupovci, teršeličke, pusići i drugi, gdje su tzv. hrvatski nezavisni (srpski) mediji, ekstremni ljevičari da ne podignu buru, barem takvu kakvu su priredili u svezi odgode „Noći kazališta“?

Kad će visoki hrvatski političari ubuduće odlaziti u Beograd bojimo se da će prije bilo kakvih aktivnosti biti prisiljeni zapaliti svijeću i položiti vijenac podno spomenika ovom okorjelom srbijanskom ratnom zločincu!

Ne, ovo se ne može tolerirati, tim prije što nas u svezi ovakvih i sličnih srbijanskih skandala hrvatska tišina – ubija!

Osim toga, Pupovac je nedavno rekao da je „očito da za Srbe nema mira u Hrvatskoj“, a ima li ga za Hrvate u Srbiji, tim prije što to nije ništa drugo nego zastrašivanje naših građana, prije svega, u Srbiji! T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. mijo basinac
  #1 mijo basinac 11 listopada, 2017, 20:08

  Po ovom ludom FRANI možete viditi koliko su Srbi podivljali od svojih laži.
  Sto nigdje niste culi na kugli zemaljskoj,od njih će te čuti. Jadni su,ali ne odustaju.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. ALICIANA CASTELO
  #2 ALICIANA CASTELO 4 listopada, 2017, 11:08

  Pozdrav,
  Tražite li legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna financijska pomoć? Trebate hitan zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Nudimo sve vrste zajmova po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima u jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas.

  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Niko
  #3 Niko 30 rujna, 2017, 19:51

  Odlično g. Pavkoviću, kao i uvijek.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. victoria emmanuel
  #4 victoria emmanuel 30 rujna, 2017, 17:11

  zajam! zajam!! zajam!!!
  Tražite uglednu i akreditiranu privatnu tvrtku koja nudi kredite za životnu priliku. Nudimo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način, osobni zajmovi, auto krediti, hipotekarni krediti, studentski krediti, poslovni krediti, investicijski krediti, konsolidacija duga i još mnogo toga. Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate li kredit za konsolidaciju ili hipoteku? Nemojte više izgledati kao da smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuđujemo sredstva pojedincima i tvrtkama kojima je potrebna financijska pomoć po stopi od 2%. Nije potreban broj socijalnog osiguranja i nije potrebna provjera kredita, 100% zajamčeno. Želim koristiti ovaj medij kako bismo vas obavijestili da pružamo pouzdanu i pomoćnu pomoć i rado ćemo vam ponuditi zajam.
  Pošaljite nam e-mail na: ([email protected]) kako biste se prijavili za kredit

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Velebit
  #5 Velebit 30 rujna, 2017, 15:01

  Gdj je Pupovac i drugovi ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 30 rujna, 2017, 14:58

  Javio se bolesnik Frano.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. FRANO
  #7 FRANO 30 rujna, 2017, 14:22

  DA OSUDE, A VEĆ JE NAJVEĆI DIO HRVATSKIH ANTIFAŠISTA ,JOŠ ONOG MOMENTA ,KADA SE SJATILA TUĐMAN-STEPINČEVSKA FALANGA KRIŽARA ,SA PATRICAMA OKO VRATA ,RASPELIMA DO MOŠANJA,MRŽNJOM KRVOLOKA ,NAPALA SOCIJALČISTIČKU REPUBLIKU HRVATSKU I NJENE INSTITUCIJE ,MEĐU KOJE SPADAJU I VOJNI OBJEKTI ,OVAJ PUT REGULARNA JNA U SVOME STACIONARU KASARNI ,NE SAMO U BJELOVARU NEGO DILJEM HRVATSKE ,KOJA NIJE UZELA ORUŽJE I NAPALA SOCIJALISTRIČKU DRŽAVU ,VOJNIM UDAROM ,KAKKO TO TUAMAČE DINARSKO-STEPINČEVSKI DRAKULE I VAMPIRI,JER SMO SVJEDOCI TOGA VREMENA I POSTUPKA TUĐAMAN-STEPINČEVSKIH KRIŽARA ,A DANAS NAM SE SERVIRA AGRESIJA JNA. PA KOME TO NUDE SVOJU,KATOLIČKO-KRIŽARSKU , POVIJEST OVI POTOMCI STEPINČEVIH DRAKULA I VAMPIRA IZ VREMENA III-ĆEG ĆREICHA ????

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Anonimno
  #8 Anonimno 30 rujna, 2017, 13:57

  Ma neka samo dođu.
  Pokazat ćemo im naše”gostoprimstvo”……Nismo mi šašavi kaj oni.
  A ovi nabrojani iz naslova nek samo ČKOME….Sve su nam uzeli prije…Sad je red da im vratimo.
  Jedino kaj bu Šešelj moral imate nekaj kaj”Papamobil”, ali bez neprobojnih stakala – kabriolet…
  Al jedno nek vam bude jasno….Izvan protokola i kamera, svi se oni LIŽU između sebe….pavkoviću valjda ti je to jasno….Spomenik ko spomeni….Svaka država imenuje svoje heroje, bez obzira gde su zgubili glavu i kakvu su kapicu na glavi nosili..
  To je bilo 1991…
  Sjećanje i (pro)slava…HAHA…

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Magdalena
  #9 Magdalena 30 rujna, 2017, 07:03

  Mislim, da bi se trebali izdići i uzdići iznad srba u Srbiji. Ovaj čin samo još više potvrđuje i pokazuje tko su oni i kakvi su. Nek’ podižu svaki dan nekom četniku spomenik. Kaj nas briga. Briga nas je što se miješaju u naše zakone, odluke i djelovanja. Zanima me samo što će Vučić U Zagrebu. Možda povede i Šešelja sa sobom. Šešelj obožava KGK, pa joj se nek divi.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code