FIONA IZ ZAGREBAČKOG ZOO VRTA SIGURNIJE PROGNOZIRA OD KENTA

FIONA IZ ZAGREBAČKOG ZOO VRTA SIGURNIJE PROGNOZIRA OD KENTA

3. rujna, 2017.

 

Prognoza rezultata nogometne utakmice Hrvatska – Kosovo u Zoološkom vrtu grada Zagreba prošla je bez nepotrebnih uzbuđenja. Naime, na radost okupljenih obitelj zagrebačkih gibona bila je jednoglasna oko pobjede Vatrenih.

Nakon što su giboni pušteni iz unutarnje nastambe, trogodišnja Fiona sjurila se prema kutiji s hrvatskim obilježjima. Slijedio ju je otac što je iščitano kao jasna pobjeda naše reprezentacije.

Uoči protekle dvije utakmice Kent nije bio siguran u svoje prognoze, no danas mu je živahna kćerkica Fiona pokazala kako se to radi. Ovim i sličnim događajima iskazujemo potporu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji te sportu općenito. Nastojimo se povezati sa što više sportskih klubova i uključiti se u što više sportskih događaja u gradu. Tu su, među ostalima, naše suradnje s Dinamom i Hanžekovićevim memorijalom. Zoološki vrt promiče zdrav duh u zdravom tijelu. Tu krilaticu želimo povezati s edukacijom o važnosti očuvanja biološke raznolikosti te zaštite prirode, a posebice ugroženih vrsta“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Komentirajući Fionino prognoziranje rezultata utakmice rekao je da je možda došlo vrijeme da Kent prognostičarsku palicu preda svojoj nasljednici. Njezine akrobacije s odušljevljenjem su gledali polaznici Divljeg ljeta.

Jako sam sretan izborom gibona. Siguran sam da će sutra tako biti i na utakmici“, kazao je Špiro Filip Lasić, polaznik Divljeg ljeta. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code