FESTIVAL ŽENA DJ-a NA ZRĆU

FESTIVAL ŽENA DJ-a NA ZRĆU

18. srpnja, 2015.

Allure sign Kalypso

Od 21. do 23. srpnja u klubu Kalypso na plaži Zrće, predstavit će se najseksi festival ovog ljeta, Allure Music Festival, koji stavlja žene u središte priče ovog privlačnog glazbenog iskustva. Naime, sve DJ-ice, plesačice, hostese, promotori i ostali artisti biti će isključivo žene!

Pridružite se ovom seksi putovanju i doživite glazbenu senzaciju na kojoj su duhovnost, senzualnost i zavođenje uz iskru dobre glazbe kombinirani u nezaboravno ljetno iskustvo. Pred brojnom publikom kluba Kalypso, predstavit će se neke od najboljih i najseksi DJ-ica na sceni.

DJ Mari Ferrari, najseksi DJ-ica 2014 – DJ Seherezade, DJ Dea, Glia, Playboy zečica i globalno popularna DJ zvijezda Viktoria Metzker, DJ Lady Dee, Manatea i resident DJ-ica kluba Pache Ibiza – B. Jones, kao DJ zvijezde festivala, Amadeea na električnoj violini i plesačice iz plesne skupine High Heels High Hopes, pripremaju pravi spektakl u Kalypsu. Više o događaju možete pogledati na www.allure-music-festival.com i na www.kalypso-zrce.com.

Od 21. srpnja, svakog će utorka i četvrtka u popodnevnim satima na Afterbeach party-u kluba Kalypso, posjetitelji moći uživati u još jednoj programskoj poslastici, a to je Arcadia Delight, popodnevni event koji asocira na Rajski vrt i mirne pašnjake, čini ju chill out atmosfera za opuštanje uz zalazak sunca i ljetnih cocktaila, deep house glazba, te vocal house sa live act nastupima uz instrumente kao što su saksofon, violina i perkusije… T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code