FESTIVAL STEREOFOREST NA ZRĆU

FESTIVAL STEREOFOREST NA ZRĆU

29. srpnja, 2015.

STEREOFOREST festival 2015

Stereoforest je prvi festival koji organizira klub Kalypso i nosi prigodno ime. Kako je sada redizajnirani Kalypso integriran u šumsku okolinu, a odlikuje ga i najkvalitetniji sound sustav na plaži Zrće, ime Stereoforest upravo nalaže kako će ovo biti sjajan festival elektronskog zvuka u prirodnom, šumskom ambijentu.
Održat će se od 2. kolovoza do 6. kolovoza 2015.
Headlineri festivala velika su svjetska imena kao R3hab, Dimitri Vangelis & Wyman, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Sam Feldt, Danny Wade, B Jones, a tu su i Joe 2 Shine i DJ Daisy poznati s domaće EDM scene, kao i resident DJ kluba Kalypso, sjajan Bronxwon…
U sklopu festivala održat će se i zasebne programske poslastice: GOA – Garden of Art, Color Sensation i Arcadia Delight. Riječ je o programsko scenskim spektaklima sa preko desetak artista na staige-u.
Festival počinje u nedjelju 2. kolovoza nastupom globalno popularne nizozemske zvijezde – R3haba. R3hab je renomirano ime u području elektronske glazbe, kao producent i izvođač surađivao je s brojnim poznatim imenima iz svijeta glazbe kao što su Eva Simmons, Rita Ora, Calvin Harris i mnogi drugi. Najpopularniji hitovi kao što su “How We Party”, “Unstoppable”, “Tiger”, “Burnin'”, “Karate”, “Samurai”, “Phoenix”, “Flashlight” i “Soundwawe”, rasplesat će prepun Kalypso. U sljedećem VIDEO zapisu, R3hab Vas poziva na Stereoforest:

(VIDEO iz privitka: R3HABatKalypso.mp4)
T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code