EUROPSKI  NATJEČAJ ZA ULAGANJA U ISTRAŽIVANJE

EUROPSKI NATJEČAJ ZA ULAGANJA U ISTRAŽIVANJE

2. siječnja, 2016.

Eurostars-logo

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije objavila je poziv za prijavu međunarodnih suradničkih projekata u program Eurostars 2, namijenjenog tvrtkama koje se bave istraživanjem i razvojem. Rok za predaju prijave je 18. veljače 2016. godine, a predaje se izravno prema EUREKA tajništvu u Bruxellesu. Programom Eurostars potiču se mala i srednja poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih aktivnosti.
Cilj programa je potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet, potaknuti međunarodnu suradnju poduzetnika i stvoriti temelje za međunarodni tržišni plasman. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dvije zemlje članice EU u projektu. Odluka o uspješnim prijavama koje su zadovoljile sve propisane uvjete biti će objavljena u srpnju i rujnu 2016. godine.
Ostali detalji o načinu i uvjetima prijave mogu se pronaći na slijedećoj internetskoj stranici: http://www.hamagbicro.hr/inovacije/privatni-sektor/eurostars/natjecaj-za-program-eurostars-2-medunarodna-istrazivacko-razvojna-suradnja/ T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code