ZA VRIJEME ADVENTA POVRATNA KARTA VLAKOM OD ZAGREBA DO SPLITA STO KUNA

ZA VRIJEME ADVENTA POVRATNA KARTA VLAKOM OD ZAGREBA DO SPLITA STO KUNA

27. studenoga, 2018.

 

Sto kuna će iznositi povratana karta vlakom od Zagreba do Splita u vrijeme Adventa. A iz svih ostalih gradova također se nudi povratna karta do Splita u pola cijene. Ove godine se Split za Advent i Silvestersku noć dobro pripremio. U Klubu studenata iz Splita u Ilici 54, u Zagrebu, u utorak 27. studenoga održana je prezentacija Zimskog akvarela kako se ove godine zove Božićni sajam, prethodnice sve većeg i bogatijijeg adventa u gradu pod Marjanom.

Grad kulture i grad zabave zove, najpoznatiji splitski trgovi i podrum Dioklecijanove palače čekaju spremni uključujući i njihov dnevni boravak kako Splićani nazivaju svoju Rivu. U ponudi su brojne mediteranske i ostale delicije. Razni prateći programi. Splitski Zimski akavarel se održava od 1. prosinca do 7. siječnja naredene 2019. godine.

Za samo Novu godinu na Rivi će nastupiti Magazin do ponoći i Jasmin Stavros od ponoći pa do jutarnjih sati. Poslije toga organiziran je novogodišnji picigin na Bačvicama i prvi Beach parthy u Novoj 2019. godini. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code