DVA SPOTA ZA PRVO MJESTO PETRA GRAŠE NA TOP- LJESTVICI

DVA SPOTA ZA PRVO MJESTO PETRA GRAŠE NA TOP- LJESTVICI

25. lipnja, 2015.

e090d2dd121812e60410817eee4ea77a

Za manje od dva tjedna nova uspješnica Petra Graše “Moje zlato” preuzela je vodstvo na vrhu nacionalne top-ljestvice! Uz to, njegova pjesma “Uvik isti” na istoj je ljestvici čak 50 tjedana, što je čini “najizdržljivijom” pjesmom u hrvatskom eteru. Takav uspjeh osebujnog splitskog glazbenika garniran je i s čak dva spota za pjesmu “Moje zlato”.

Naime, Petar Grašo je za taj singl snimio čak dva spota: prvi je “filmski” i malo provokativniji, u kojem je mladi redatelj Vojan Koceić (autor spotova za TBF i Hladno pivo) na intrigantan način dao vizualni identitet pjesmi, stavljajući Grašu u ulogu “predmeta imaginacije” tri različite djevojke, od kojih svaka u mašti ima drukčija viđenja samog Graše. Rezultat je spot u kojem ima romantike, ali i scena koje odudaraju od konvencionalnih. Spot možete pogledati ovdje:

https://youtu.be/331peitoVXE

 A neposredno nakon objave kako je Grašino “Moje zlato” već zasjelo na 1. mjesto nacionalne top-ljestvice, Grašo je svojim fanovima ponudio i drugi spot – integralnu i malo romantičniju verziju pjesme koja je u rekordnom vremenu, nakon premijerne izvedbe na X-faktoru, uz oduševljenje publike a i samog žirija u samo nekoliko dana na youtubu pogledana više od 250.000 puta – očito osvojila srca publike diljem regije. U toj integralnoj verziji spota Grašo je, kako kaže, želio ostati nasamo s pjesmom, a koja ga nedvojbeno vraća u sam vrh regionalne pop-scene. Taj spot pak možete pogledati ovdje:

https://youtu.be/I34q-CgPs8wT

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code