BANDIĆ: KAKAVA UTAKMICA, KAKVA POBJEDA

BANDIĆ: KAKAVA UTAKMICA, KAKVA POBJEDA

12. srpnja, 2018.

 

Nakon fenomenalne pobjede u polufinalnom dvoboju protiv reprezentacije Engleske u Moskvi te plasmana u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je igračima, stručnom stožeru i vodstvu Hrvatske nogometne reprezentacije čestitku, u kojoj stoji:

Bravo Hrvatska!

Kakva utakmica, kakva pobjeda, kakav uspjeh!

Bila je to drama na hrvatski način, maestralna izvedba „kockastog“ orkestra, tima pravih nogometnih znalaca pod ravnanjem sjajnog izbornika.

Svim igračima, izborniku, stručnom stožeru i vodstvu čestitam od srca u ime svih Zagrepčanki i Zagrepčana i svoje. Zahvaljujem vam na silnoj radosti što ste je potaknuli vašom igrom, ovom i svim dosadašnjim pobjedama, vašim stavom, energijom i optimizmom kojim zračite.

Hvala vam na pokazanom nogometnom umijeću, na srčanosti kojom branite boje Hrvatske, na zajedništvu koje može biti primjer i putokaz kako se dolazi do cilja i vrhunskih rezultata.

Velika Engleska je iza nas, a na putu je ostala još samo jedna prepreka.

Vjerujemo u vas i znamo da ćete u finalu ostaviti srce na terenu. Već sada ste ispisali priču za povijest, za legendu. Bez obzira na rezultat vi ste naši heroji i pobjednici ali, kao što i sami znate reći: kad smo već tu zašto ne do kraja!

Sretno vatreni! Idemo dalje! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code