DRUŽITI SE S TRI SRBOLJUBA, KOMUNISTA, JUGOSLAVENA I U ONIM GORIM VARIJANTAMA ČETNIKA

DRUŽITI SE S TRI SRBOLJUBA, KOMUNISTA, JUGOSLAVENA I U ONIM GORIM VARIJANTAMA ČETNIKA

24. veljače, 2017.

 

 

 

Uzastopnim ponavljanjem vlastitih ideoloških stavova i objeda na račun Hrvata i to na svim razinama društva a naročito u medijima želi se kreirati „istina“ o Hrvatima i stvoriti preduvjete za njihovu eliminaciju iz političkog i javnog života. U tu svrhu teže što više koristiti takozvane „nacionalne manjine“ te ih prikazati što ugroženijima. To bi vjerojatno trebalo stvoriti strah u tim etničkim skupinama, a iz njega će se nastati i revolt koji bi takvi dušobrižnici htjeli iskoristiti u bobi za ostvarenje svojih ciljeva

Napisao: Zoran Čapalija – Čaplja ( Specijalni rat protiv Hrvatske i piramida zla – 2. dio)

U nekim glavama nažalost i dalje vlada sumrak demokracije generiran protuhrvatskim genom. Manifestira se enormnom mržnjom protiv svega što je hrvatsko, mržnjom bez granice, kako verbalnom tako i ideološkom. Pod lažnim okriljem demokracije sloboda govora koristi se za širenje mržnje koja bi trebala stvoriti kaos i poslužiti za ostvarenje nakaradnih ideoloških ciljeva. U televizijskoj emisiji „Pressjek“ Kanala RI mogli ste se uvjeriti u istinitost prethodne tvrdnje. Voditelj emisije gospodin Ernest Marinković pri predstavljanju sebe i svojih gostiju navodi kako će gledateljstvo imati priliku „družiti se s tri srboljuba, komunista, Jugoslavena i u onim gorim varijantama četnika“. Koristeći se tezom kako njega zbog tema kojima se bavi neki (?) tako nazivaju, a onda tu istu sintagmu koristi i za svoje goste, gospodina Milorada Pupovca i gospodina Petra Mamulu. Niti jednom riječju gospoda Pupovac i Mamula ne oponiraju ovakvom načinom njihovog predstavljanja. Vjeruju li oni da se ta sintagma može koristiti i za njih ili su pak potpuno zatečeni takvim načinom predstavljanja (https://youtu.be/gYeQc9ZraU ).

Ugrožene skupine

Kako bilo da bilo od njih ni riječi o tome. Voditelj nažalost nije shvatio kako u demokratskom društvu svaka tema može biti predmet rasprave no stavovi, ideologija iz koje oni proizlaze i izričaj mogu grubo kršiti osnovna načela demokracije i ljudskih prava. Je li se ovakvim načinom predstavljanja htio jasno postaviti na stranu „neke ugrožene skupine“ ili možda potencirati svoje ideološke stavove, to prosudite sami. Već samo dovođenje gostiju, a isto tako i učesnika priloga, govori o tome kako emisijom mora dominirati samo jedan ideološki stav. No nažalost to nije slučaj samo u ovoj emisiji.

Uzastopnim ponavljanjem vlastitih ideoloških stavova i objeda na račun Hrvata i to na svim razinama društva a naročito u medijima želi se kreirati „istina“ o Hrvatima i stvoriti preduvjete za njihovu eliminaciju iz političkog i javnog života. U tu svrhu teže što više koristiti takozvane „nacionalne manjine“ te ih prikazati što ugroženijima. To bi vjerojatno trebalo stvoriti strah u tim etničkim skupinama, a iz njega će se nastati i revolt koji bi takvi dušobrižnici htjeli iskoristiti u bobi za ostvarenje svojih ciljeva.

Što bi htjeli uništiti ti dušobrižnici? Najviše ih smeta Hrvatski nacionalni identitet koji proizlazi iz domoljublja, koji je od potpunog uništenja sačuvala katolička crkva, a nositelj tog identiteta je obitelj. Sve navedeno ne odgovara njihovoj ideološkoj paradigmi i zato mora biti uništeno. Njihov nakaradni um smislio je plan borbe protiv svakog cilja ponaosob. Pod svaku cijenu žele spriječiti stvaranje Hrvatskog nacionalnog identiteta jer bi on predstavljao potpuni krah njihove ideologije i poraz njihovih snaga.

Domoljublje smeta

Pročitajte preambulu ustava i način definiranja Republike Hrvatske. Iz njega će te vrlo teško shvatiti kako i na koji način je nastala Hrvatska. Daljnjom analizom Ustava doći će te do saznanja kako ni jednim čankom nije jasno i precizno definiran Hrvatski nacionalni identitet. Velika pažnja posvećena je takozvanim „nacionalnim manjinama“ premda formalno-pravno ne postoji mogućnost takvog nazivanja etničkih skupina koje žive u Hrvatskoj. Postavlja se pitanje jesu li pisci Ustava znali razliku između naroda i nacije te što ih karakterizira ili je to kukavičje jaje kojim se treba onemogućiti jasno definiranje države i Hrvatskog nacionalnog identiteta. Niti jednim člankom Ustava nije izrečena odgovornost saborskih zastupnika prema svom izbornom tijelu. To drugim riječima znači kako ne moraju zastupati interese svoje izbornog tijela, a za to ne postoji mogućnost političke sankcije. Imajući u vidu kako je Hrvatski Sabor vrhovno zakonodavno tijelo postavlja se pitanje mogu li neodgovorni sabornici donijeti i zakone koji su u suprotnosti s nacionalnim interesima. Nije li Izborni zakon koji je trenutno na snazi izuzetno velikom broju Hrvata u inozemstvu jednostavno onemogućio konzumiranje temeljnog prava a to je birati ili biti izabran. Sve navedeno dakako trebaju riješiti vladajući. To sasvim sigurno zahtijeva određene Ustavne promjene jer je Ustav osnovni zakonski okvir za donošenje svih drugih zakona i propisa. Imaju li vladajući snage i volju za stvaranje uvjeta koji bi realno vodili kvalitetnim promjenama u društvu. Mislim da će ovo pitanje biti presudno za njihov opstanak na političkoj sceni.

Domoljublje je zasigurno ono što najviše smeta onima kojima Hrvatska nije u srcu. Kako ga žele uništiti? Čim netko javno pokuša izraziti svoju ljubav prema Domovini odmah mu se prišivaju razne ideološke etikete kojima bi se trebao difamirati. Permanentnim ljepljenjem tih etiketa, kako u domaćim tako i u stranim medijima (tisak, televizija, elektronički mediji), želi se formirati vrlo široko javno mišljenje o tome kako je naša ljubav prema Domovini nedopustiva. Imamo li u vidu činjenicu kako takve stavove iznosi dio članova akademske zajednice ne mogu a ne zapitati se tko to i kako poučava djecu i studente. Formira li se tako vojska ideoloških poslušnika koji bi trebali obračunati sa svim „nenormalnima“ koji vole svoju Domovinu.

Drugi njihov najveći protivnik je katolička crkva čijim je djelovanjem sačuvan osjećaj pripadnosti vlastitom narodu, ljubav prema domovini, njezinoj kulturi, baštini i tradiciji. To je vidljivo iz svih uvreda izrečenih prema katolicima i svih njihovih akcija protiv crkve. Sjetimo se samo stravičnog proganjanja udruge U ime obitelji i predsjednice udruge gospođe Markić.

Uništavanjem obitelji kao osnovne društvene zajednice žele uništiti i identitet društva. To rade baš onako kako to čini Sotona, a što je duboko povezano s izjavom kako će stvoriti Pakao? Gospodo komunisti, Jugoslaveni, ateisti i agnostici na vašu žalost u toj borbi nemate šansu za pobjedu. Ljubav, istina, pravda i moral naše su glavno oružje, a s nama je i Bog.

A kako i koga napadaju ti sotonisti?

Uvijek kad su njihovi temelji uzdrmani vračaju nas u prošlost dociranjem o povijesti koju su kreirali prema vlastitom partijskom ideološkom obrascu. Njihovoj mitomaniji i laganju nema kraja. Za njih je i svemir prekratak. Laž i mržnja postali su dio njihovog genetskog zapisa. Nije im važno što se u ideološkim borbama koriste neistinama kao glavnim argumentima. Pravedni i obrambeni Domovinski rat vrijeđaju na svakom koraku, branitelje nazivaju zločincima, a oce biskupe klero-fašistima. Jedni smišljaju ustaške guje, drugi staju u obranu institucija i osoba kojima su nadležne institucije utvrdile financijske malverzacije (HAVC), a treći generiraju afere kojih u stvari nema. Uvjerenost kako njihov cilj opravdava uporabu bilo kojeg sredstva sam po sebi govori o njihovom poimanju demokracije.

Je li to demokracija ili partitokracija? Što su sve učinili, tko su oni, tko im pomaže i drugo u slijedećem nastavku. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Teljigar
  #1 Teljigar 30 prosinca, 2018, 19:54

  Mašala komentara. Čapalija ako skužiš što znači riječ teljigar i na koga se odnosi,častit ću te kapucinom ili kavom s mlikom.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 24 veljače, 2017, 18:51

  ZORAN ČAPALIJA ,KOJI SE ČESTO JAVLJA PO OVIM PORTALIMA SA SVOJIM KATOLIČKIM DAVORIJAMA,EVO GA POSTADE I PJESNIK,ALTAJSKO-TRIBALNIH ,DINARSKO-KATOLIČKIH DAVORIJA, SVE U DESETERCU.

  MOŽDA OVAJ DINARSKI DRIPAC,STEPINČVSKE SVIJESETI ,ZORAN ČAPALIJA, SMOGNE INSPIRACIJE I VREMENA PA IZDA NEKU KINJIŽICU U KOJOJ BI OBJAVIO USTAŠKO-KATOLKIČKU ODU ,ŠIROKO-BRIJEŠKIH FRATARA ,ISPJEVANU SVOJIM VLADRIMA PAVELIĆU I EGZARHU STEPINCU ,KOJA GALSI:PAVELIĆU ,ŠTA ĆEMO OD SRBA ,VEŽ’ U LANCE GONI U ŠURMANCE=!! A ŠURMANCE JE KRAŠKA JAMA U KOJU SU ,ODMAH ,PRVIH DANA POSTANKA STEPIČEVE KRVOLOČNE SATRAPIJE, TAKOZVANE HND-AZIJE , HERCEGOVAČKI ESKADRONI SMRTI,ALTAJSKO MONGOSKI KOLJAČI I PLJAČAKŠI, NASTANJENI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA ,VJEČNO U SLUŽBI ZLOČINAČKE KATOLIČKE CRKVE OD SVOJIH DOSLJENEJA NA OVE PROSTORE ,PRIPASALI KAME ,OBJESILI PATRICE OKO VRATA,SA STEPINČVOM I POGLAVNIKOVOM SLIKOM ,KRENULI U ČIŠĆENJE HERCEGOVAČKIH SELA NASTANJENIH DRUGIM I DRUGAČIJIM ,PA SU TAKO KRENULI U SELA I ZASEOKE PRIBILOVCE I OKOLINU, POKUPILI CC- A18OO ŽIVIH DUŠA ,SVIH UZRASTA I SPOLOVA PA TE LJUDSKE DUŠE POBACALI U KRAŠKU JAMU ŠURMANCE. U ČAST TOME A U ZNAK POSLUŠNOSTI NA IZVRŠAVANJU ZACRTANOG PROGRAMA STEPINČESKOG HOLOKUSTKOG ČIŠĆENJA, NJEGOV E, KAKO JU JE ON IMENOVAO ,BOŽJE DRŽAVE ,OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. TA ODA SE PJEVALA PO CIJELOJ TERITORIJI STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE, U SVIM KRVOLOČNIM POHODIMA .
  I GLE , SEOSKI DRIPAC ,EMASKULIRANOG MOZGIĆA SE UPUTIO I U DRUŠTVENE PROBLEME,MAKAR NJEGOVA SVIJEST NE MOŽE DOKUČITI NIŠTA OZBILJNO MISLEĆE ,JER SE GNIJEZDI NA STUPNJU ČULNE IZVJSENSTI ČIJI JE RAZUM,REKAO BI HEGEL,SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE CIVILIZACIJE. ALI TAJ DINARSKI DRIPAC ,KOJI SE NEDAVNO PODIGAO NA ZADNJE NOGE , KAO HOMO-EREKTUS IZ GEOLOŠKOG RAZDOBLJA DILUVIJA ,MISLI DA SE NALAZI U ISTOJ ONOJ DRŽAVI U KOJOJ SU NJEGVI PRECI BACALI U KRAŠKE JAME SVE DRUGE I DRUGAČIJE ,PA ONAKO KATOLIČKI ,OSIONO,OSORNO, KRVOLOČNO, LAJAČKI ,PRIMJERENO HOLOKAUSTSKOM DUHU I NAUMU SVOGA EGZARHA ,STEPINCA , ZASUKAO RUKAVE I VEĆ NAJAVLJUJE ČIŠĆENJE HRVATSKE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. DRIPAC NE ZNA DA JE ZAKASNIO ,SKORO, JEDNO STOLJEĆE ,JER NJEGOVA SVIJEST, KAKO REKOH U POČETKU,JOŠ SE GNIJEZDI U KAMENJARU STEPINČEVSKO-LUBURIČEVE POSKOČIJE IZ VREMENA III-ĆEG REICHA . PA UVIJEK TAKVI ,KOJI KASNE U RAZVOJU SVIJESTI I CIVILIZACIJSKOG POIMANJA SVIJETA U KOJEM ŽIVE ,ZAVRŠE U CRNOJ RUPI ,GDJE SU ZAVRŠILI I NJEGOVI PRECI.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Black Jack
  #3 Black Jack 24 veljače, 2017, 16:40

  Pupak koji se ne želi odvojiti od proračuna i raditi kao običan čovjek sa lopatom u rukama.
  Lopata i bauštela za Hrvate a srbe u hrvatski sabor.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Vila velebita
  #4 Vila velebita 24 veljače, 2017, 11:41

  Gospodine Plenkovici zasto si proda Hrvatsku Pupovcu I Nini Obuljan itim Nakazama? Za Dom Spremni

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code