DRUŽE MARKO, KORONE ĆEMO SE VEĆ RIJEŠITI, ALI VAS PARTIJSKIH SEKRETARA NIKADA

DRUŽE MARKO, KORONE ĆEMO SE VEĆ RIJEŠITI, ALI VAS PARTIJSKIH SEKRETARA NIKADA

24. siječnja, 2022.

Dakle, druže Marko, što ima lošega što netko nekome hoće i želi dodijeliti neko priznanje, u ovom slučaju posthumno generalu Janku Bobetku? On ne će biti ništa veći ili manji što su i neki drugi primili to ili slično priznanje za svoj rad, za svoje domoljublje i humanost?

Mene bi bilo sram (to moram reći) kad bi nešto slično i to poglavito od braniteljskih udruga bilo uručeno bilo kojoj „podguznoj muhi“, nekom bivšem Udbašu i čovjeku za kojeg nemaju lijepo mišljenje ni u njegovoj ulici.

Nu, bez obzira na sve, „podguznih će muha“  uvijek biti ili bolje rečeno- prije ćemo se riješiti korone nego ovih što skaču „s cvijeta na cvijet

Piše: Mladen Pavković

Za notornog Marka Ljubića Zagorci bi rekli „da nije točan“! Nešto mu nedostaje, ali to je možebitno više medicinsko, nego bilo kakvo drugo pitanje. Meni ga je žao, a poglavito kad o njemu govore, kao navodno Ante Prkačin, da je „podguzna muha“ (u daljem tekstu samo „muha“).

Riječ je o nekakvom literatu koji je ni krv ni dužan dobio čak i svoju tv emisiju (sic!) na jednoj lokalnoj televiziji, a koju besprijekorno vodi kao „sekretar partije“. Možda je i stoga  uvjeren da „kao muha“ može „sletjeti“ čas na govno, čas na med. U svakom slučaju – zaudara.

Nesnosna muha

Evo, sad se ponovno „očešao“ o moje ime. (Kamenjar, 23.1.2022.) Naime, ničim izazvan, osim kao što je to nekada radio kao „komesar“ napisao je nešto o generalu Janku Bobetku (i to baš on?) i o tome kako sam i ja dobio neko priznanje (inače ga je dobilo i desetak drugih osoba!) koje je jedna hrvatska zagrebačka braniteljska udruga ovog puta namijenila zaslužnom generalu te da je to „besramna zlouporaba imena vojskovođe Janka Bobetka“, jer po ovoj „muhi“ ni jedna braniteljska udruga „nema pravo (?)  prisvajati „nepripadajuće veličine i simbole“ već to može samo država! (A dijeliti lekcije i s malih ekrana može baš svaki „pučkoškolac“!?).

Da pukneš od smijeha.

Ova nesnosna „muha“ također se pita, ne će li se time u istu ravan dovesti Mladena Pavkovića i slavnog vojskovođu i da se mora razmisliti – je li moguće dovesti ovu dvojicu u bilo kakav neusporediv odnos?

Veću bedastoću od ove u zadnje je vrijeme jedino je izrekao guverner Hrvatske narodne banke kad je rekao da ljudi neka idu kupovati tamo gdje je jeftine!

Ljubić, kako piše, tako i vodi nekakvu tv emisiju (ideju je besramno pokrao od Velimira Bujanca), ali kad on tamo objašnjava i pita, to radi (vidi se) kao „sekretar partije“, kao čovjek kojem je Jugoslavija još uvijek u srcu.

Nu, ono što je najžalosnije, ne možeš ga „otjerati“ baš kao ni „podguznu muhu“, jer svaki čas skače sad tamo sad ovamo!

Dodijela priznanja

Dakle, druže Marko, što ima lošega što netko nekome hoće i želi dodijeliti neko priznanje, u ovom slučaju posthumno generalu Janku Bobetku? On ne će biti ništa veći ili manji što su i neki drugi primili to ili slično priznanje za svoj rad, za svoje domoljublje i humanost?

Mene bi bilo sram (to moram reći) kad bi nešto slično i to poglavito od braniteljskih udruga bilo uručeno bilo kojoj „podguznoj muhi“, nekom bivšem Udbašu i čovjeku za kojeg nemaju lijepo mišljenje ni u njegovoj ulici.

Nu, bez obzira na sve, „podguznih će muha“  uvijek biti ili bolje rečeno- prije ćemo se riješiti korone nego ovih što skaču „s cvijeta na cvijet“.

Još bih poručio Ljubiću, što se tiče mojeg imena,(što on zna o meni?) da zatvori usta iz – higijenskih razloga, mada je „lep ko slika“! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. FRANO-MARXISTA
    #1 FRANO-MARXISTA 25 siječnja, 2022, 00:30

    ŠTAJE TO KATOLIČKI STALJINIZAM?????
    KATOLIČKI STALJINIZAM, O KOME JE KNJIGU NAPISAO AMERIČKI PROFESOR NOAM CHOMSKI ,POD NASLOVOM =HEGEMONIJA ILI OPSTANAK= JE PRAVA,KATOLIKČKA LJUDSKA POŠAST, PA JA HTJEDOH OVIM KRATKIM ISPISOM SKINUTI LJAGU SA SOCIJALISTIČKE JUGOSLAVIJE I CIJELOG ISTOČNOG LAGERA KOJEM JE SVETA ZAPADNA ALIJANSA ,NATOVARILA IZMIŠLJENE I SMIŠLJENE ZLOČINE KAKO BI NOVI DRUŠTVENI POREDAK,SOCIJALIZAM, UČINILI RUŽNIM I NEPRIHVATLJIVIM ZA TU KATOLIČKU ZATUCANU SLJEDBU , A SEBI OMOGIČILI I DALJE KASTINSKO-KLASNO PLJAČAKŠKI ODNOS PROVODITI U KRŠČANSKOM DRUŠTVU PLJAČAKAŠA, ŠTO JE POTVRDIO I PAPA U OSTAVCI ,KARDINAL BENEDIK,XVI-TI U SVOM PREDAVNJU U TALIJANSKOM GRADUIČU ASSISSIU , PA JE OVAJ NAPIS JEDNE VRSTE ISPRAVAK ONE SVETE ZAPADNE VOJNE ALIJANSE KATOLIČKO-KASTINSKE LAJAČKE HORDE KOJA JE DIVLJALA OD 1945 PA DO RUŠENAJ BERLINSKOG ZIDA , NE SAMO PO EVROPI VEĆ I CIJELOJ JUGOISTOČNOJ ,ISTOČNOJ AZIJI,BLISKOM I SREDNJEM ISTOKU I SJEVERNOJ AFRICI, I U TOJ SVOJOJ POŠASNOJ ODISEJI UBILA ,PIŠE AMERIČKI POVIJESNIČAR,DR.NOAM CHOMSKY 6O MILIJUNA LJUDSKIH ŽIVIH DVONOŽNIH BIĆA. A NA ZAPADNOJ HEMISFERI KATOLIĆKE VOJNE SVETE ALIJANSE ,OD 6O-DESTIH GODINA PA DO RUŠENAJ BERLINSKOG ZIDA ,UBILA VIŠE DVONOŽNIH ŽIVIH BIĆA NEGO JE ZA TO ČITAVO VRIMR SVOGA KRŠČANSKOG DIVLJANAJA PO ZAPADNOJ HEMISAFRI ,SAMOVOLJNO PRIPISIVALA ISTOČNOM KOMUNISTIČKOM BLOKU OD NJEGIVOG POSTOJANAJA.PA TE PITAM A TKO ĆE JU NAPADATI ,POŠTOVANI DRUŽE ŠTERC??? A JOŠ GLASNIJE PITANJE TKO ĆE JU BRANITI!!! NAPADATI JU NEMA TKO JER SU SVI ONI KOJI SU JE MRZILI,A ONI SU TUĐMANOVI RUŠITELJI SOCIJALIZMA ,A NJIHOVI RAZLOZI SU BILI NAJČEŠĆE PLEMENSKE SVIJESTI I KATOLIČKE ZATUCANOSTI, DA SRUŠE SOCIJALISTIČKI SUSTAV DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOSA,KOJEG SU NAPADALI KAO PLAČENICI ZAPADNE SVETE ALIJANSE U HORDI PLAČENIKA KATOLIČKOG STALJINIZMA ,KOJI JE SAMO POSLIJE II-GOG SVJETSKOG RATA ,PO AZIJI AFRICI,SREDNJEM I BLISKOM ISTOKU ,IZ PROFITNO-INTERESNIH I KRVOLOČNO ŠOVINISTIČKIH RAZLOGA UBIO 6O MILJUNA LJUDSKIH DVONOŽNIH BIĆA , A NA ZAPADNOJ KATOLIČKOJ HEMISFERI OD 6O-DESTIH GODINA PROŠLOG STOLJEĆA PA DO RUŠENEJ BERLINSKOG ZIDA ,TA ZAPADNA SVETA VOJNA ALIJANSA UBILA JE VIŠE ŽIVIH LJUDSKIH BIĆA NEGO ŠTO JE ZA ČITAVO VRIJEME SVOGA DJELOVANAJ, KAO ZAPADNA SVETA VOJNA ALIJANSA ,PO KARAKTERU KATOLIČKOG STALJINIZMA, PRIPISIVALA PROIZVOLJNO ILI SAMOVOLJNO ISTOČNOM KOMUNISTIČKOM BLOKU OD NJEGOVOG POSTOJANAJA. O OVOM SVEMU SE MOŽE PROČITATI U KNJIZI=HEGEMONIJA ILI OPSTANAK=AMERIČKOG POVJESNIČARA DR.NOAMA CHOMSKOG

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code