DRUG PEDER ZVANI LIZALICA

DRUG PEDER ZVANI LIZALICA

17. kolovoza, 2017.

 

Taj Duhaček (svaka čast iznimkama), pa mi ne preostaje ništa drugo nego da ih upozorim na ovog možebitnog „nastranog“ tipa, kojeg ću naravno tužiti zbog klevete i uvrede. Ne može njemu biti prednost što se javno deklarira kao peder i organizator, ako se sjećate, skupa pedera pred zagrebačkom Katedralom (2013.)! Ako već piše neka piše istinu! Osim toga, neka stalno ne ističe da je peder, jer to nikoga, a najmanje mene ne zanima! Dakle, druže ili gospodine Lizalica, činjenica je da je peder peder, i da su i oni ljudi, ali da je istina – istina

Napisao: Mladen Pavković

Neki člankopisac Gordan Duhaček, zvani Lizalica, za kojeg jedino znam da se još relativno davno javno predstavio kao peder (to je njegov slobodni izbor i to mu nitko neće i ne može osporiti) i koji je svojedobno dao intervju u Slobodnoj Dalmaciji s naslovom „Moja je prednost što sam peder“ (28.11.2009.) u zadnje se vrijeme poput muhe svako malo „očešće“ o Željku Markač i moju malenkost. Naime, sad je na portalu osuđenog kriminalca Matije Babića objavio tekst s naslovom „Desno-klerikalna udruga „U ime obitelji“ objavljuje tekstove čovjeka osuđenog za bludne radnje-Udruga Željke Markić širi propagandu protiv Istanbulske konvencije“ (13.8.2017.).

Nisam bio osuđen

U prvom dijelu, navodno, očito po zadatku (pravomoćno) osuđenog kriminalca Babića razračunava se s uglednom i cijenjenom gospođom Markić, a u drugom dijelu kao da je pao s kruške drobi o tome kako portal Narod.hr objavljuje „tekstove čovjeka osuđenog za bludne radnje nad tinejdžericom“, te navodi da ga „smetaju“ moji intervjui i članci o dr. Andriji Hebrangu, akademiku Pečariću, Jakovu Sedlaru, štancanje priopćenja protiv Pupovca… Kao, prvo, moja malenkost dosad nikada nije bila osuđena, čak ni za najobičniji prometni prekršaj! Istina, progonili su me, tužili i osuđivali (dosad sam sve pravomoćne presudio dobio!) kao novinara i hrvatskog branitelja, poglavito kad sam održavao tribine i objavljivao knjige o nevinim generalima Gotovini i Markaču, ali i o Dariju Kordiću i Veljku Mariću. (Slično su prolazile i neke moje druge kolege). Dakle, nikada me dosad, koliko se sjećam, nisu pravomoćno osudili!!! A čovjek je nevin, zar ne, dok ga pravomoćno ne osude! To kod ovog tzv. novinara „kojem je (kao što sam ističe!) prednost što je peder“ ništa ne znači, on je u ovom slučaju tužitelj i sudac! Bravo, majstore! Taj tekst s veseljem su prenijeli isključivo portali na kojima navodno dominiraju ljudi ovakvih svjetonazora, kakav ima i taj Duhaček (svaka čast iznimkama), pa mi ne preostaje ništa drugo nego da ih upozorim na ovog možebitnog „nastranog“ tipa, kojeg ću naravno tužiti zbog klevete i uvrede. Ne može njemu biti prednost što se javno deklarira kao peder i organizator, ako se sjećate, skupa pedera pred zagrebačkom Katedralom (2013.)! Ako već piše neka piše istinu! Osim toga, neka stalno ne ističe da je peder, jer to nikoga, a najmanje mene ne zanima!

Dakle, druže ili gospodine Lizalica, činjenica je da je peder peder, i da su i oni ljudi, ali da je istina – istina!

Vjernici i nojevi

U želji da privuče još malo medijske pažnje, Bruno Šimleša, koji inače „rješava“ ljubavne probleme (sic!), žestoko se na Facebooku obrušio na svećenike i vjernike, a u povodu blagdana Velike Gospe. Ovom, malom, zdepastom, „crvenom, komunističkom psiho-mađioničaru“ ne odgovara što je čuo s mnogih oltara, a poglavito ne poruke koje su poslali katolički svećenici, koje su za njega bile besmislene, jeftine, agitirajuće.. Također ga smeta što brojni vjernici uopće ne reagiraju na izrečene besmislice, koje ponižavaju vjeru i zdrave katoličke vrijednosti. Osim toga, nadodao je da svećenici i vjernici glume – nojeve!

Ovakve gadosti ipak nismo očekivali od ovog prepotentnog i sve više omrženog „srboljupca“, a izrekao ih je tek toliko, kao da se najeo ludih gljiva.

Tko je on da vjernike i svećenike naziva životinjama?

Može ga biti sram, ako srama ima! T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Floki
  #1 Floki 29 siječnja, 2020, 13:23

  Nije mi cilj istaknut da sam gay, al ni vecina nas pedera njega ne moze smislit 😂 tako da, potpuno razumijem ovaj clanak i osobu koja ga je pisala!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. liz
  #2 liz 17 kolovoza, 2017, 13:54

  Sam sehvali da je peder!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Big big
  #3 Big big 17 kolovoza, 2017, 08:01

  Pederi naprijed, ostali pazite se oztraga.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. ante
  #4 ante 17 kolovoza, 2017, 07:55

  Drug Lizalica je poznati novinar pederske orjentacije. Gdje on objavljuje tu su isti kao ita Lizalica. Smetaju mu hrvatski nacionalisti. Onaj skup pedera pred katedralom je za svaku osudu. A tamo je Lizalica bio u prvom planu jer sam ga vidio dok smo protestirali protiv tog skupa pedera koji su blatili našu crkvu.Kakva je njegova prednost što je peder? Fuj.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Stjepan Hristić
  #5 Stjepan Hristić 17 kolovoza, 2017, 07:19

  Ak je homoseksualac ne može imati veća prava od ostalih. Ne ne može!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code