VELEPOSLANSTVO U ZAGREBU DAJE PODRŠKU PROTIVNICIMA DONALDA TRUMPA- OTVORENO PISMO DRAŽENA KELEMINCA VELEPOSLANIKU SAD-a

VELEPOSLANSTVO U ZAGREBU DAJE PODRŠKU PROTIVNICIMA DONALDA TRUMPA- OTVORENO PISMO DRAŽENA KELEMINCA VELEPOSLANIKU SAD-a

12. travnja, 2018.

 

 Autohtona – Hrvatska stranka prava dala je i daje podršku predsjedniku USA Donaldu Trumpu, a zbog te podrške nazivaju nas nacistima i fašistima, a kad to još dolazi i od Veleposlanstva USA u Zagrebu je granica zbog koje ne želimo šutjeti. Žalosno je, da Veleposlanstvo USA u Zagrebu daje podršku onima koji ne vole predsjednika USA Donalda Trumpa, daje podršku onima koji podržavaju Rusiju, daje podršku onima koji o predsjedniku USA Donaldu Trumpu pišu laži i neistine , a nas nazivaju nacistima i fašistima

Napisao: Dražen Keleminec

Veleposlanstvo SAD –a

Ul. Thomasa Jeffersona 2, 10010 Zagreb

Veleposlanik W. Robert Kohorst

The U.S. Embassy again condemns neo-Nazi and pro-Ustasha views expressed during the demonstration of a few people in Zagreb yesterday. Our position remains the same as last year. Read more @

Zagreb, Croatia – The U.S. Embassy rejects, in the strongest terms, neo-Nazi and pro-Ustasha views expressed during the demonstration of a few people in Zagreb on Sunday.  We condemn any attempt to link the United States to this hateful ideology.  Such a suggestion is an affront to the memories of the 186,000 U.S. soldiers who died in Europe fighting Nazi Germany and the many millions of innocent victims killed during World War II.

Predmet : Odgovor na lažne optužbe

Autohtona – Hrvatska stranka prava odbacuje lažne optužbe koje dolaze iz Veleposlanstva USA u Zagrebu, a dirigirane od onih fašističkih snaga koje su 1991. godine napale Hrvatsku i bile protiv Hrvatske.

Autohtona – Hrvatska stranka prava nema veze sa mrskom ideologijom koju navodite, a za vrijeme nacizma i fašizma nismo bili živi.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ima veze sa obranom Hrvatske u Domovinskom ratu 1991 do 1995 godine od SRPSKOG FAŠIZMA koji je napao našu domovinu Hrvatsku.

Upravo je 1995 godine USA napala i bombardirala Beograd da time zaustavi srpski fašizam!

Zajednički smo se tada borili protiv tog istog srpskog fašizma, a sada nam se pripisuje etiketa upravo od tih snaga koji su bili agresori i fašisti, a koji su izgubili rat.

U Hrvatskoj ta poražena strana danas vlada Hrvatskom, danas surađuje sa Rusijom, rasprodaju Hrvatsku imovinu Rusima i drži u svojim rukama medije i manipuliraju sa Vama cijenjeni veleposlaniče u Zagrebu W. Roberte Kohorsti.

Svjesni smo da u Veleposlanstvu USA u Zagrebu i dalje ima onih koji su bili protiv sadašnjeg predsjednika USA Donalda Trumpa, a navijali za Hillary Clinton.

Autohtona – Hrvatska stranka prava dala je i daje podršku predsjedniku USA Donaldu Trumpu, a zbog te podrške nazivaju nas nacistima i fašistima, a kad to još dolazi i od Veleposlanstva USA u Zagrebu je granica zbog koje ne želimo šutjeti.

Žalosno je, da Veleposlanstvo USA u Zagrebu daje podršku onima koji ne vole predsjednika USA Donalda Trumpa, daje podršku onima koji podržavaju Rusiju, daje podršku onima koji o predsjedniku USA Donaldu Trumpu pišu laži i neistine , a nas nazivaju nacistima i fašistima.

Hrvatski narod ima pravo na svoju Državu i svoj Dom, Hrvatski narod ima se pravo braniti od agresije, Hrvatski narod ima pravo na zaštitu svojih socijalnih nacionalnih interesa !

Autohtona – Hrvatska stranka prava u nedjelju nije organizirala marš neonacista i fašista već je poslala poruku Vladi Hrvatske, da Hrvatska ne ide u dobrom smjeru, a svim mrziteljima predsjednika USA Donalda Trumpa da ima i onih koji ga podržavaju.

Naša poruka bila je da ćemo štititi socijalne i nacionalne interese, katoličku crkvu, grb, barjak i himnu, monetarni suverenitet. Da ćemo zaustaviti iseljavanje mladih iz Hrvatske, unutrašnju agresiju na Hrvatsku, antihrvatske organizacije, sotonizaciju Hrvatske, velikosrpsku politiku u Hrvatskoj. Da ćemo ukinuti ovrhe, blokade računa, prevelike državne kamate, komunizam u Hrvatskoj, GMO hranu, Istambulsku konvenciju. Da ćemo vratiti dostojanstvo hrvatskom narodu, dostojanstvo braniteljima, dostojanstvo Domovinskom ratu, dostojanstvo umirovljenicima, dostojanstvo hrvatskim poljoprivrednicima, dostojanstvo obrtu, dostojanstvo poduzetnicima, hrvatsku televiziju narodu. Da ćemo izaći iz Europske unije. Da ćemo smanjiti porez na dohodak. Da ćemo vratiti Hrvatsku narodu.

Molimo Vas gdje iz ovih poruka vidite mrsku ideologiju ? Gdje iz ovih poruka vidite nacizam ili fašizam ?

Primijetili smo da je Veleposlanstvo USA u Zagrebu objavilo priopćenje protiv nas i dijelove priopćenja od bivše veleposlanice Juliete Valla Noyes, pa ispada kao da je ona i dalje veleposlanik USA u Zagrebu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava podržala je na izborima Donalda Trumpa, poslali smo dopis podrške i kod dolaska novog veleposlanika W. Robertu Kohorsta u Zagreb na novu dužnost, dok su ga neki Hrvatski mediji ismijavali da je došao, a da nije nikada ni čuo za Hrvatsku.

Autohtona – Hrvatska stranka prava uputila je tada dopis da nas veleposlanik W. Robert Kohorsti primi na razgovor, a odgovor još nismo dobili, a željeli smo upoznati veleposlanika da zna da je došao u zemlju lopova koji rade na uništavanju Hrvatske, a tko im stane na put, da ih nazivaju nacistima i fašistima.

Zagreb, 12. 04. 2018.

Sa štovanjem!

Autohtona – Hrvatska stranka prava T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. merle
  #1 merle 14 travnja, 2018, 14:13

  NEKAD NJEMAČKA NAŠ NAJVEĆI SAVEZNIK DANAS POD PATRONATOM ISTOČNO NJEMAČKE “šmizle” merklice NAŠ NAJVEĆI NEPRIJATELJ KOJI SU NAJVEĆI PROMICATELJI PEDERA I LEZBIJKI!!! A ponosna “smrdija” i LEZBIJKA premijerka TE RATNI ZLOČINAC vučić NAJVEĆI PRIJATELJI!!! O ZEMLJO OTVORI SE!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 13 travnja, 2018, 20:54

  Mislio sam reci da se ne trebamo nikome uvlačiti u dupe ili dati da nam lidere itko’stipka za dupe!
  Postati ćemo jednoga dana bogata država kada stvarno budemo neovisni i neutralni i kada pustimo mlade da obnove razrušenu i pokradenu zemlju.
  Onda cemo biti bogatiji od svicarske i irske zajedno.
  Useliti sve Hrvate iz iseljeništva i dati priliku da stvaraju a ne kao do sada da se radna. mjesta radi korumpiranih ureda i pojedinaca zatvaraju.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Black Jack
  #3 Black Jack 13 travnja, 2018, 20:46

  Rusija, Amerika i Srbija su najveća knjezda neofasizma danas us svijetu.
  Ima njih vise nego sto ih je Hitler stvorio.
  Ali to zidovi neće nikada prihvatiti jer bi izgubili silna sredstva i oruzja i dr. beneficije.
  Zato pomalo sve toni do dna i razne terorističke se skupine stvaraju poput isis-a, al kada i dr.
  Treba neprijatelje stvoriti da bi vojna industrija zaradila.

  Tko je kriv da se kršćane u Siriji napadaju?
  Ameri ako misle da Rusiju vodi diktator onda neka bace svoje bombe po Moskvi a ne po Assadu.
  To neće nego treba zemlja grbaca da trpi i da bude pokusni zec za nove smart bombe.
  Ima pametnih ljudi u americi ali opet svi koji dodju na vlast moraju ratovati da bi vojna industrija se zadovoljila.
  To je najveći lobi na svijetu i tu nema spasa do konačnog uništenja.
  Mi Hrvati. mnogo možemo trpiti sto se vidjelo na izdajničkim potezima zbog čega je došlo do 1. i 2. $ugoslovoje.
  Hrvati su u oba $ugoslovije progonjeni a sto nikoga od amerikanaca niti od rusa ne zanima.
  Ovi jedni ce ti pružiti dom u emigraciji a ovi drugi zanima samo kako plasirati svoj plin.
  A sa srbima do pola lonca i bijezi luci kako je rekla još moja prabaka!

  A na kraju treba se sjetiti i europskog Parlament:
  Najkorumpirana institucija na svijetu!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code