DRAGI VOĐA HDZ-A “MOŽE ŠTO HOĆE”

DRAGI VOĐA HDZ-A “MOŽE ŠTO HOĆE”

16. rujna, 2017.

 

Na njemačkoj televiziji sam gledao intervju s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom i odmah sam vidio dvadeset godina starijeg Andreja Plenkovića, arogantnog, bahatog i samouvjerenog diktatora jedinstvene Europske države, bez nacionalnih država i nacija

Napisao: Antun Babić

Nadam da su danas članovi HDZ-a, koji imaju malo soli u glavi, nakon Plenkovićeve izjave u Hrvatskom saboru kako on “može što hoće”, počeli shvaćati da im je “dragi vođa” pokazao svoje pravo lice – lice diktatora po uzoru na sjevernokorejskog atomskog vođu Kim jong-una i predsjednika Venezuele Nicolasa Maura. Da je danas mogao, Plenković bi, poput Maura, ukinuo i Hrvatski sabor.

Nakon devet stoljeća nezamislivo teških i krvavih borbi protiv neprijatelja i raznih okupatora Hrvatske, u kojima je poginulo više milijuna hrvatskih domoljuba, a posebice nakon strašnog domovinskog rata, na čijim je temeljima, pod vodstvom prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, stvorena samostalna i demokratska država, hrvatski narod nije zaslužio da ga ponovno tlači jedan diktator, čija se obitelj do 1980. godine napajala iz “vrela mudrosti i državništva”, komunističkog zločinca Tita. 

Da je danas živ duboko sam uvjeren da bi i osnivač HDZ-a dr. Franjo Tuđman, s kojim sam blisko surađivao u stvaranju hrvatske države, bez imalo oklijevanja parafrazirao vođu SDP-a Ivicu Račana i rekao: “Ovaj današnji HDZ, pod vodstvom Plenkovića, je stranka opasnih namjera, ali ne za hrvatske neprijatelje, nego za Hrvatsku i hrvatski narod. 

Juncker je uzor Plenkoviću

Na njemačkoj televiziji sam gledao intervju s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom i odmah sam vidio dvadeset godina starijeg Andreja Plenkovića, arogantnog, bahatog i samouvjerenog diktatora jedinstvene Europske države, bez nacionalnih država i nacija.

Uvod za takav scenarij dao je Juncker u svojem godišnjem govoru u Europskom parlamentu prošle srijede kad je oštro napao suverene države Poljsku i Madžarsku. Bez imalo uvijanja Juncker je Poljskoj i Mažarskoj poslao poruku kako države članice moraju slušati i provoditi sve odluke Europske komisije tj. Europske unije.

Isprika Tomislavu Karamarku

Danas mi je iskreno žao što sam, zbog Karamarkove bliske suradnje sa Stjepanom Mesićem, u jednom trenutku napisao da bi HDZ na izborima, pod vodstvom Plenkovića, lakše pobjedio SDP. Ta se prognoza pokazalo točnom, ali tada hrvatska javnost nije imala informaciju da će Plenković za svoje suradnike uzeti daleko veći broj bliskih Mesićevih suradnika i ljevičara, nego što bi to Karamarko ikada učinio.

Ako Plenković i današnji HDZ, koji se nimalo ne razlikuje od komunističkog i projugoslavenskog SDP-a, ostanu duže vremena na vlasti, Hrvatska će, vjerujte mi, postati europska provincija u koju će Bruxelles naseljavati imigrante iz afričkih i azijskih zemalja. 

Vrijeme je za stvaranje ozbiljne i istinske domoljubne, tj. državotvorne treće političke opcije u Hrvatskoj. Spasimo Hrvatsku. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. leonardo dora
  #1 leonardo dora 17 rujna, 2017, 23:31

  LEONARDO DORA | Halo, Apakah Anda mencari Keuangan / Pemberi Pinjaman yang sah dan terpercaya? Apakah Anda memerlukan pinjaman? Apakah Anda memerlukan bantuan keuangan yang mendesak? Apakah Anda memerlukan pinjaman segera untuk melunasi hutang Anda atau apakah Anda memerlukan pinjaman modal untuk memperbaiki bisnis Anda? Kami menawarkan semua jenis pinjaman dengan tingkat bunga 2% kepada perorangan, perusahaan dan perusahaan dengan persyaratan dan ketentuan yang jelas dan dapat dimengerti. Kami memberikan pinjaman dari jumlah apapun ke tujuan manapun jadi hubungi kami hari ini untuk mendapatkan pinjaman instan hari ini. Kirimkan kami email ke: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 16 rujna, 2017, 23:46

  Kurve memoradum Sanu!

  Žele u nas ponovno usadit mentalitet partizančimna koji su ubijali Hrvate da bi Šugoslovija živjela !

  Propast Agrokora je bio drugu pokušaj tajnih ortaka Manolića i Mesića da pokrenu novi rat na balkanu.
  Sada kada nije uspejlo prodaju priču o nekim rusim kojima To Do Rich duguje 8 miljardi kuna.i koji bi njemu najrađe odrezali jajca.

  Super medijska prića dok naši umirovljenici od kojih je iz mirovinskih fondova Gazda uzeo 30 miljardi kuna bi mu još lizali kurac!
  To je taj izdajnički srpski metalitet koji su partizančine usadili u nas Hrvata.
  Ako nisu uspjeli otišli su na preodgoj na Goli Otok i ako ni to nije uspjelo toga su pojeli morski psi!

  Zar nije zanimljivo da RUSI DIŽU VEČU HALABUKU NEGO UMIROVLJENICI KOJIMA JE GAZDA POKRAO 4 PUTA VIŠE!?

  I sada zamilsli ne može Država o tome odlučiti kome će se Agrokor prodati nego vjerovnici?
  A najveći vjerovnici su mirovisnki fondovi koje kontrolira Država i tako će kroz sporedni izlaz nakon neuspjeloga puća dodjelti “propušen” koncern svojim izdajicima partizanskog roda, tj. nakon pljačke denacionalizacije, privatizacije opet u ruke partizanskim izdajicima.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 16 rujna, 2017, 16:39

  Pa imamo HRVATSKU, rekao je drug Franjo…
  A drug Plenky nastavio tim stopama…Ono JA JA i samo JA….posle mene NITKO…Pa opet JA JA i samo JA…
  Zato nam tako i je, kad se ne želi poslušati druge…bez obzira kojoj stranci pripadaju…
  Sad se vidi kakvi su “plavci”.
  Hajdno Drmat Zajedno…

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Velebit
  #4 Velebit 16 rujna, 2017, 12:16

  Tkoje radio drug tito kao drug Plenkovic .

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code