DR. MILAN KUJUNDŽIĆ I IVAN VALEK U “POPODNEVNOJ MORI”

DR. MILAN KUJUNDŽIĆ I IVAN VALEK U “POPODNEVNOJ MORI”

18. veljače, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

U “Popodnevnoj mori” ove nedjelje, 19. veljače, gostuje ministar zdravstva dr. Milan Kujundžić. Emisija se uživo emitira od 16 do 17 i 30 sati na Z1 televiziji.

Koliko je ljudi nedavno umrlo od gripe, je li bilo zaraženih ptičjom gripom, virusom H8N1? Što će biti s Imunološkim zavodom? Što nam donosi novi Zakon o duhanskim proizvodima? Kako se snalaze naši liječnici u inozemstvu… Samo su neke od tema za razgovor s ministrom zdravstva u Vladi Andreja Plenkovića.

Drugi gost je arhitekt Ivan Valek, kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba. U prošloj “Popodnevnoj mori” predsjednik HBPS-a Šefik Orlić i tajnik Zdravko Cik ekskluzivno su prvi put u javnosti iznijeli podatak da će Ivan Valek biti kandidat te stranke na predstojećim lokalnim izborima. U trideset i četvrtoj po redu “Popodnevnoj mori” Ivan Valek će se po prvi put u javnosti istupiti kao kandidat za gradonačelnika.

Za glazbu će biti zadužen Pišta iz Gitana.

S gostima će razgovarati glavni urednik portala Tjedno Dražen Stjepandić.

PRETHODNU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Igor
  #1 Igor 19 veljače, 2017, 17:35

  Čestitam voditelju na hrabrosti, a Hrvatskoj braniteljskoj pučkoj stranci na izboru ovog hrabrog gospona za kandidata za gradonačelnika.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 19 veljače, 2017, 17:28

  Bravo gospon Valek.
  Samo istina.

  Odgovorite na ovaj komentar

<