KARLOVAČKI „MOZART U VRTU“

KARLOVAČKI „MOZART U VRTU“

31. svibnja, 2013.

KARLOVAC48CKI20E2809EMOZART20U20VRTUE2809C fot

U subotu, 1. lipnja grad Karlovac biti će domaćin kulturnih programa koji će se odvijati u karlovačkim parkovima kako bi animirali Karlovčane, ali i susjedne Zagrepčane i sve ostale goste, te im u atmosferi piknika, sadržajnih programa i drugih zanimljivih događanja predstaviili „grad na četiri rijeke“.

Svi kulturni programi na taj dan biti će besplatni a počinju se odvijati već od 10 sati ujutro. Prema rasporedu tada počinje festivalski sajam, crtaonica za mlade, badminton na travi i drugi sadržaji. U 11 sati počinju sportske prezentacije, a u 12 sati na programu je rock-musical za djecu u izvedbi Tvornice lutaka. Poslijepodnevni program obilježiti će koncert s jazz i blues izvedbama.

Navečer, s početkom u 20 sati na programu je koncert “Mozart u vrtu” Zagrebačkog orkestra mladih u suradnji s glumcima Akademije dramskih umjetnosti iz Zagreba, dok će karlovačka promenada biti pretvorena u raskošne vrtove barokne Austrije iz prošlih stoljeća.

U tim trenucima po promenadi, ali i u užem dijelu grada, moći će se uživati u šetnji u društvu kostimiranih likova iz bogate karlovačke povijesti. T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code