DESET TISUĆA POSJETITELJA NA SPLIT BEACH FESTIVALU

DESET TISUĆA POSJETITELJA NA SPLIT BEACH FESTIVALU

7. kolovoza, 2016.

Julian Jordan 

Spektakularnim nastupom Nizozemca Juliana Jordana i glazbeno-scenske atrakcije La Fieste završen je najuspješniji, treći po redu Split Beach Festival. Više od 10.000 posjetitelja u tri je dana Festivala plesalo na splitskoj plaži Bačvice. Posljednju večer Festivala veliku pozornicu na Bačvicama ispunilo je više od 40 sjajnih umjetnika pristiglih iz svih krajeva svijeta. Akrobatske točke koje su izvodili na svili, trapezu, ringu, strapu i šipci nikoga nisu ostavile ravnodušnima. Senzacionalna predstava s vrhunskom scenografijom i kostimografijom zatvaranje Festivala učinila je nezaboravnim.

Sjajni nastup La Fieste upotpunio je nizozemski DJ Julian Jordan, njegova energija, ples te komunikacija s publikom, potvrđuju da je ovaj mladi DJ jedno od lica koje će zavladati vrhom svjetske glazbene scene. Uz Juliana Jordana svoj nastup na impozantnoj pozornici tik uz more održao je i violinist Miguel Lara, koji je na nevjerojatan način spojio klasični instrument s modernim zvukom. La Fiesta je još jednom zabljesnula u svom punom sjaju otkrivši koliko sjajnih, mladih i talentiranih umjetnika objedinjuje.

Tri dana Festivala, praćeni ponajboljom produkcijom zvučnog i light sistema čine osnovni koncept ovog događaja, dok je Sensation okus, koji razbija monotoniju, obećava zabavu i energiju bio idealan pratitelj na ovom vrhunskom spektaklu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code