„155 DANA LOŠEG VLADANJA PREMIJERKE BRATUŠEK“

„155 DANA LOŠEG VLADANJA PREMIJERKE BRATUŠEK“

25. kolovoza, 2013.

155 DANA LOŠEG VLADANJA PREMIJERKE BRATUŠEK foto

Prije nekoliko dana na ploči uz ulazna vrata političke stranke Pozitivna Slovenija (PS) u Ljubljani osvanuo je provokativan plakat pod izvornim naslovom »155 dni slabega vladanja premijerke Alenke Bratušek« s nizom taksativno navedenih grijeha.

Na zgradi  u Dalmatinovoj ulici u Ljubljani, gdje je sjedište parlamentarne stranke PS,  zasad nepoznati počinitelji su tijekom noći izvjesili plakat s kritikama upućenim premijerki Republike Slovenije, Alenki Bratušek. Autori plakata uz niz drugih političkih pikanterija kritički vjeruju i navode da je “A. B. marioneta Bruxelles-a.”

O sadržaju letka obaviješten je Kabinet predsjednice Vlade Republike Slovenije i ujedno predsjednice stranke PS. Kako se doznaje iz slovenskih političkih krugova, u stranci PS smatraju navedene kritike demokratskim pravom na slobodu govora i izražavanja.

Nije poznato da se navedena, minorna slovenska politička provokacija, odrazila na atmosferu sastanka trilaterale premijera Austrije, Slovenije i Hrvatske koji je održan u Grazu u petak, 22. kolovoza 2013. godine. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code