„155 DANA LOŠEG VLADANJA PREMIJERKE BRATUŠEK“

„155 DANA LOŠEG VLADANJA PREMIJERKE BRATUŠEK“

25. kolovoza, 2013.
Print Friendly, PDF & Email

155 DANA LOŠEG VLADANJA PREMIJERKE BRATUŠEK foto

Prije nekoliko dana na ploči uz ulazna vrata političke stranke Pozitivna Slovenija (PS) u Ljubljani osvanuo je provokativan plakat pod izvornim naslovom »155 dni slabega vladanja premijerke Alenke Bratušek« s nizom taksativno navedenih grijeha.

Na zgradi  u Dalmatinovoj ulici u Ljubljani, gdje je sjedište parlamentarne stranke PS,  zasad nepoznati počinitelji su tijekom noći izvjesili plakat s kritikama upućenim premijerki Republike Slovenije, Alenki Bratušek. Autori plakata uz niz drugih političkih pikanterija kritički vjeruju i navode da je “A. B. marioneta Bruxelles-a.”

O sadržaju letka obaviješten je Kabinet predsjednice Vlade Republike Slovenije i ujedno predsjednice stranke PS. Kako se doznaje iz slovenskih političkih krugova, u stranci PS smatraju navedene kritike demokratskim pravom na slobodu govora i izražavanja.

Nije poznato da se navedena, minorna slovenska politička provokacija, odrazila na atmosferu sastanka trilaterale premijera Austrije, Slovenije i Hrvatske koji je održan u Grazu u petak, 22. kolovoza 2013. godine. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<