DEČAK SE GREBE ZA MINISTARSKO MJESTO

DEČAK SE GREBE ZA MINISTARSKO MJESTO

18. kolovoza, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

 

Ne, ne treba nama, gospodine Dečak, nikakav Milanović, a još manje njegova ekstremna ljevica, sa krvavom partizansko-komunističkom petokrakom na glavi, ali i u srcu. Što ga niste pitali: gdje je bio dok ste vi ratovali?

Napisao: Mladen Pavković

Nakon što su se, u srijedu, 17. kolovoza, sastale delegacije Narodne koalicije predvođene Zoranom Milanovićem sa delegacijom Republičke koordinacije udruga iz Domovinskog rata „Dr. Franjo Tuđman“, na čelu s generalom Đurom Dečakom, koji je i sazvao ovaj skup, (sic!), a na kojem je šef SDP-a, kao Djed Mraz maloj djeci, obećavao med i mlijeko, moramo se zapitati: kome i čemu služi ovaj i ovakav skup? Hrvatskim braniteljima, odnosno ljudima koji su bili prvi kad je trebalo, sigurno ne! Što jedan Milanović, koji je čitav svoj skandalozni mandat (2011.-2016.) manje-više potrošio, zajedno sa Predragom Matićem i sličnima, na pljuvanje i bljuvanje po ljudima koji su stvorili hrvatsku državu, ima sada, pred izbore, obećavati, odnosno reći? Ima: ono što svi znamo – da ne će i ne želi ostvariti ništa što objeručke obećava, poglavito kad su u pitanju hrvatski branitelji i stradalnici.

Ali, i ne samo oni!

Braniteljski prosvjed

Nu, kad je već general Dečak organizirao sastanak, trebao je ukazati ovom ekstremnom ljevičaru na sve zlo koje je dosad činio prema onima koji su bili prvi kad je trebalo, morao ga je podsjetiti i na najduži braniteljski prosvjed na Trgu Nevenke Topalušić, na gaženje stradalnika i u crkvi sv. Marka, na marginaliziranje svega što hrvatski diše i tome slično.

Ovako, Dečak je, možebitno u najboljoj namjeri (?), predstavio Milanovića kao „spasitelja Hrvata“, zaboravivši i to da je baš taj čovjek o braniteljima izgovorio najružnije riječi, kao „u rat su išle samo budale!“.

Osim toga, riječ je o čovjeku koji je do zadnjeg dana štitio okorjele Udbaše Mustača i Perkovića, koji je sa Srbima plesao i pleše kola, koji nije želio spasiti nevino osuđenog hrvatskog branitelja Veljka Marića, itd. i tome slično.

Što su članovi Republičke koordinacije branitelja očekivali: da je to drugi Milanović, odnosno da će im reći nešto protiv branitelja, kao što je govorio kad je bio na vlasti? On je u razgovoru s njima ponovno popljuvao svoje političke protivnike, kao nije mu jasno zašto ni jedan predstavnik RH, konkretno ministar vanjskih poslova, nije bio nazočan na otvaranju poglavlja 23 (pravosuđe i temeljna prava), odnosno zašto nije upozorio srbijanske vlasti da ne će moći zatvoriti ovo poglavlje, ako izostane dogovor oko zakona o univerzalnoj jurisdikciji, na što mu je odmah, nakon ovog skupa, Miro Kovač, hrvatski ministar vanjskih poslova, rekao da – laže!

Ministar u budućoj vladi

Ne, ne treba nama, gospodine Dečak, nikakav Milanović, a još manje njegova ekstremna ljevica, sa krvavom partizansko-komunističkom petokrakom na glavi, ali i u srcu.

Što ga niste pitali: gdje je bio dok ste vi ratovali?

Ako SDP-KPJ ponovno dođe na vlast u Hrvatskoj, što mislite da će vam oni koji su i u crkvu poslali specijalce da tuku hrvatske stradalnike riješiti nagomilane probleme?

Većina istinskih hrvatskih branitelja ne podržava ovakve i slične (predizborne) skupove, tim više što nitko ne zna što je njihova bit? Razgovarati se može s onima koji nisu izdali Hrvatsku, a još manje hrvatske branitelje, a ne s onima koji drže i „fige u džepu“.

Taj sastanak, vjerujte, jedino ima smisla ako gospodin Dečak već sada razmišlja da postane neki od ministra u Milanovićevoj vladi, za što se duboko nadamo da se ne će dogoditi! T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. pinto
  #1 pinto 28 kolovoza, 2016, 18:21

  koja lopovska kamarila, sram me išta komentirati kada to vidim

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Petar Kočić
  #2 Petar Kočić 28 kolovoza, 2016, 04:31

  OBA SU PALA U ISTI DREK

  Kad se sve što smo preživjeli u zadnjih trideset pet godina, došli bismo do ishodišnog žarišta logične inverzije (naopakih ljudi), iz koje izlazi srbijanska filozofija vlasti i intrerpretiranja te vlasti.

  Naime kod Srbova je misao vodilja – dijalektika po kojoj je istina ono što odgovara njihovim interesima, a sve drugo – fašizam. Srbijanski političari, novnari i pripadnici diplomafije se ponašaju kao – šišmiši: zakaćeni kandžicama za imaginarno nebo svog porekla, a ustvari – stvarni pećinski svod, oni one što hodaju po zemlji smatraju nižim bićima koji ne znadu letjeti u mraku i gutati loteća bića koja im ne mogu pobjeći (kao ‘Galeb’ ‘Mirage’-u..

  Najtipićniji specimen srbijanštine je Duduk koji se je zakačio u Banskim Dvorima za lustar koji ga ‘drži na oku’ i u toj inverziji dfjeluje kao baba gatara (ili ‘baba jajača’, kako je on naziva): Po Dudukovu ‘horoskopu’ – vrijeme se mijenja, a on ostaje isti. Šta god se dogodilo u prirodi stvari, on to tumači kao dokaz da ima ono što se nikad ne mijenja niti može promijeniti – a to je njegova politika poznata u Bosni kao šišmišolovka zvana – HAMZI GA DRP!

  S time što Hamza zna šta je to gramzljivost pa Duduka pusti da udara glavom o ziod nedjeljive i neotuđive Bosne. Vidjet ćemo je li u tom odnosu jača Dudoklova glava ili Zid ‘Andrićgrada, kod Višegradske ćuprije.

  Pa da biste shvatli, Mladene, Milanovića, to će Vam poći za rukom kad shvatite Duduka: oba su pala u isti drek srbijanske škole – u kojoj se uči kako treba nazvati ‘ustašom’ onog kojeg oni vide u ogledalu..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Black Jack
  #3 Black Jack 20 kolovoza, 2016, 00:34

  Gdje je taj komunjarski ulizivać bio dok smo mi vani kupovali stingere u unjeli za slobodu hrvatske u domovinu.
  Žderao je u Zagrebu Janjetinu!
  Smrad koji nije ništa poduzeo da četnici prde u hrvatskom saboru.
  Njivohi su silovali i zaklali 15.000 žena ali to ove bivše JNA Generale ne jabe 5 %, jer su 95% i sami Jugočetnici!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Black Jack
  #4 Black Jack 20 kolovoza, 2016, 00:30

  Je li ti optuženi lopov u pozadini?

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Blck Jack
  #5 Blck Jack 20 kolovoza, 2016, 00:29

  Nije mi jasno šta ti kreteni iz JNA žele?
  Da li oni Hrvatima stvrano žele prodati priču da nisu znali da JNA nikada neće dati da se Hrvatska osloboditi od beogradskog ropstva?
  Pa ti generali iz JNA su bili garant za viječnu Jugoševiju.
  Samo ljudi iz iseljeništva koji su poslali stingere i druge oružje su zaslužni za neovisnu hrvatsku a ne Generalski smrad poput dečaka ili Stipetića!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Henri
  #6 Henri 19 kolovoza, 2016, 19:30

  Dragi hrvati dajte svoj glas Milanovicu pa cete imati antifa ministra branitelja koji ce stititi partizanska prava a branitelji nek zive od domovinske ljubavi i vode.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Fazani nisko lete
  #7 Fazani nisko lete 19 kolovoza, 2016, 17:34

  Dečak dnevno smaže pola janjca… Treba za to puno para, zar ne?

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Jusuf
  #8 Jusuf 19 kolovoza, 2016, 02:49

  Počinjem već sumnjati u taj njihov “domovinski rat”, njihove konobare-generale i njihova “junaštva”.
  Odakle se pojavio odjednom taj bivši podoficir JNA, Dečak?
  Kada je Dečak bio mlad, nije mu palo na pamet da završi neki zanat i da pošteno radi! Ne, on je išao džaba-lebariti u JNA a kako je Franjo bio sklon jna-ovcama, tako je Dete postalo general.
  U srbijanskoj kultnoj seriji (Bela lađa) se Šojić u jednoj epizodi ruga od hrvatskih generala-konobara, valjda je imao na pameti Dečaka.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. matko
  #9 matko 18 kolovoza, 2016, 09:54

  Da, za koga je i u ime koga ovaj sastanak? Branitelji su kako piše ogorčeni. Đuro, stara puško, što ti bi?

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Hoher
  #10 Hoher 18 kolovoza, 2016, 08:30

  E moj Đuro, harmoniko stara… Nisu ti dosta fazani, divlje svinje i lovočuvarske ispičuture. Nakon Hrvatskog lovačkog društva bi dečec zapasao i Ministarstvo branitelja. Sanjaj, samo sanjaj!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

<