DEBAKL

DEBAKL

25. srpnja, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

 

Šteta što hrvatski državni vrh nije prepoznao ono što su od prve prepoznali glasači pri Ujedinjenim nacijama (UN), a to je da ne može proći kandidatkinja samo iz razloga što dolazi iz „balkanske regije“, odnosno što je žena. Za taj posao ipak se treba nešto i znati. Bilo koji drugi kandidat ili kandidatkinja iz Hrvatske sigurno bi bolje prošli nego ova damica

Napisao: Mladen Pavković

Nitko nije očekivao, pa ni Vesna Pusić, da će proći u glasovanju za novog Glavnog tajnika UN-a u Vijeću sigurnosti. U prvom krugu zauzela je „počasno“ predzadnje mjesto, u konkurenciji od 12 kandidata. Zasluženo. Međutim, ona se svejedno kandidirala, a tome je dobrim dijelom kriv i državni vrh što nije na vrijeme zaustavio ovaj debakl.

Sjedni-jedan

Ova kandidatkinja naprosto nema srama. Da ju je netko predložio za predsjednicu SAD-a ona bi vjerujte odmah prihvatila poziv, iako ne može proći ni izborni prag u svojoj trećerazrednoj političkoj stranci, gdje je sada nekakva počasna predsjednica. Lako je njoj bilo kad se držala ruku pod rukom sa Čačićem, ali otkako ju je napustio ovaj „romantičar“ još joj je jedino ostao njezin „braco“ zvani Zoran Pusić, koji i dalje frflja da je on za Tita, komunizam i partiju.

Šteta što hrvatski državni vrh nije prepoznao ono što su od prve prepoznali glasači pri Ujedinjenim nacijama (UN), a to je da ne može proći kandidatkinja samo iz razloga što dolazi iz „balkanske regije“, odnosno što je žena. Za taj posao ipak se treba nešto i znati. Bilo koji drugi kandidat ili kandidatkinja iz Hrvatske sigurno bi bolje prošli nego ova damica, kojoj bi već netko javno trebao reći- sjedni- jedan!

Visoka funkcija

Zahvaljujući njezinoj samo zaljubljivosti, („sliku svoju ljubim“), prokockali smo veliku šansu da netko iz naše sredine postane novi Glavni tajnik UN-a.

Na dobitku je jedino njezina minorna politička stranka, koja će je na žalost i dalje morati slušati. A njezini govori i razmišljanja su na razini političkih pučkoškolaca. Bez veze!

Kad ćemo opet imati novu prigodu da se netko iz naše sredine kandidira za ovu visoku funkciju? T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 31 srpnja, 2018, 02:58

  PAVKOVIĆ NAM PORUČUJE!!!
  ŠTA NAM TO PORUČUJE ,STEPINČEV KRIŽAR PAVKOVIĆ, IZ KOPRIVNIČKE ,IZ STEPINČEVSKE HOLOKAUSTEKE ČISTIONIOCE,=DANICE=USTAŠKO-STEPINČEVSKOG ODGOJNOG CENTRA 1941-1945 GODINE.
  .
  KOPRIVNIČKI KRIŽAR, STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,PAVKOVIĆ, ARALAUČE SA ZIDINA KOPRIVNIČKE DANICE I PORUČUJE: DOSTA MI JE KOMUNISTIČKIH KAPA I KRVAVIH PETOKRAKA , SPRATIT ĆEMO VAS TAMO GDJE SU ZAVRŠAVALI NA IZOBRAZBI MNOGI VAŠI KOMUNISTIČKI AGITATORI ,OVDJE U DANICI KOPRIVNIČKOJ ,A KOJI SU SE SUPROSTAVLJALI STEPINČESVSKOJ, ČISTOČI BOŽJE DRŽAVE. PA AKO TADA NISMO USPJELI, A NISMO, ZBOG ČEGA SU NAŠI OČEVI PLATILI TAJ PROMAŠAJ I MNOGI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI ,ALI SU IPAK MNOGI PREŽIVJELI ,MAKAR I U DIJASPORI ,NA JUŽNO-AMERIČKIM PAMPASIMA KAO PONOSNI GAUČI,ALI SU IPAK OSTALI KATOLICI ,HRVATI ,IRANSKE I VLAŠKE PASMINE, SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , U DUŠI SLJEDBENICI DINARSKIH HAJDUKA KOJI SU UVJEK ,HRABRO I VJERNO, SLUŽILI KATOLIČKE MONARHIJE I DINASTIJE, U SREDNJEM VIJEKU MLETAČKE DUŽDEVE, A KASNIJE EVROPSKE KRALJEVSKE I CARSKE DINASTIJE I UVJKE U SLUŽBI ESKADRONA SMRTI . ZATO O NAMA STOJI ZAPISANO UPOZORAVJUĆA I KRVOLOČNA POVIJESNA SENTENCIJA, U CRKVI GRADA JENE, KOJA GLASI: DA NAS BOG SAČUVA SVAKOG ZLA , A POSEBNO GLADI , RATA I HRVTA.=. DAKLE, OVA SENTENCIJA SUŠTNSKI UKAZUJE NA STRAH KOJI PROIZLAZI IZ NAŠE ODLUČNOSTI DA UVJEK BUDEMO U SLUŽBI KATOLIČKE CRKVE I NJENIH NAMJESNIKA. STRAH , KOJI I DANAS UPOZORAVA MNOGE EVROPSKE NARODE NA NAŠE PRETKE, ČIJI SMO MI NASLIJEDNICI ,STALNO NAM PORUČUJE OVAJ TUĐAMANOV KRIŽAR, EMASKULIRANOG MOZGIĆA,,KOJI SMO DEVEDESETIH OPET, POD VODSTVOM NAŠEG KAPTOLA , KAO KRIŽARI, SA PATRICAMA OKO VRATA, STV ORILI NOVU STEPINČEVASKU DRŽAVU I PONOVNO POČISTILI SVE DRUGE I DRUGAČIJE KOJE JE I STEPINCA OZNAČIO KAO REMETILAČKI ELEMAENAT.

  IAKO SMO DEVEDESTIH OBNOVILI ILI REINAKRNIRALI STEPINČEVU BOŽJU DRŽAVU ,OPET SMO PONOVILI ISTU GREŠKU, DOPUSTILI DA NAM SE PRIKRIVENO INFILTRIRAJU POTOMCI KOMUNISTIČKIH KRVOLOKA, PA SMO OD ČISTE STEPINČEVE DERŽAVE STVORILI NEKI HIBRID ,NI KATOLILČKA NI KOMUNISTIČKA , VEĆ NEKI HERCEGOVAČKO –KATOLIČKO-PLJAČKAŠKI PAŠALUK KOJIM JE UPRAVLJAO JOSIPOVIĆ KAO PREDSJEDNIK ,A KOJI NIJE KOMUNISTA NEGO NEKI IZMEĐU, ŠTO NAM UKAZUJE DA SADA PONOVNO MORAMO BITI NA DJELU ,STEPINČEVI KRIŽARI ,KOJI NEĆEMO DOPUSTUIT DA NAM JOSIPOVIĆ PONOVNO STOLUJE TAMAO GDJE JE KAPTOL USTOLIČIO KRIŽARSKOG VOĐU ,PROZELITA ,KRUPNOZUBOG STOŽERNIKA ,TUĐMANA. ZATO I POZIVAM SVE STEPINČEVSKI ODANE DOMOLJUBE , DA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA BIRAJU PRAVE KATOLIKE ,STEPINČEVSKOG DUHA I N AUMA,DA POSJEDUJU GEN IRANSKE I VALAŠKE PASMINE HRVATSTVA,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. klarens
  #2 klarens 27 srpnja, 2016, 02:27

  Drugarica Besna
  ======================
  Pa ta guska je dobila
  ======================
  11 -1 glasova
  ======================
  Nikad nitko u povijesti UN
  ======================
  Nije proshao gore
  ======================
  Eto bar negdje smo prvi
  ======================
  U novom svjetskom poredku

  Odgovorite na ovaj komentar

<