DAN OTVORENIH VRATA SPORTSKIH OBJEKATA U ZAGREBU

DAN OTVORENIH VRATA SPORTSKIH OBJEKATA U ZAGREBU

1. prosinca, 2016.

 

Ustanova Upravljanje sportskim objektima otvoriti će svoja vrata u utorak 6. prosinca ove godine građanima Zagreba kao i njihovim posjetiteljima.

RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb, objekti su na kojima ćete imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Sva četiri zatvorena gradska bazena (SP Mladost, BK Utrina, BK Svetice, ZP Mladost)na „Dan sportskih objekata“ ponuditi će svojim posjetiteljima i stalnim korisnicima besplatno korištenje bazenskih pruga za plivanje. Osim toga, svi zainteresirani će moći nesmetano boraviti na tribinama te pogledati treninge i programe koji se svakodnevno održavaju na bazenima, kao i stručno se savjetovati sa trenerima vodenih sportova.

Program na RSC Jarun odvijat će se u Domu sportaša i to kroz prezentaciju raznih sportova – triatlon, kanu, kajak, veslanje, softball, koji su svoj dom našli upravo na Jarunu. Za najmlađe smo pripremili radionicu na kojoj će moći saznati više o flori i fauni Jaruna, a svim posjetiteljima koji na Jarun dolaze osobnim vozilom omogućiti će se besplatan ulazak od 08:00 do 16:00 sati.

Ukoliko se od 10:00-13:00 sati, nađete u blizini Hipodroma, očekuje vas prezentacija Škole jahanja, te druženje s konjima.

Besplatno klizanje biti će moguće na SRC Šalati, i to u terminu od 13:30 do 15:00 sati, te na klizalištu Velesajam u terminu od 19:00 do 20:30 sati. Na ledu klizališta Velesajam klizati ćete u društvu Djeda Božićnjaka, hokejaša, te Zagrebačkih Pahuljica. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code