ODBOJKAŠI PROTIV BJELORUSIJE IGRAJU U ROVINJU

ODBOJKAŠI PROTIV BJELORUSIJE IGRAJU U ROVINJU

11. srpnja, 2015.

193410_IMG_6875A

Ovogodišnje izdanje Europske lige, barem u skupini B, započinje u subotu, 11. srpnja u 20:30 sati u Rovinju.
Sportska  dvorana Gimnasium pomno je uljepšana i širom otvara vrata svim zaljubljenicima u vrhunsku odbojku nudeći već ovog vikenda pravu poslasticu – hrvatske reprezetnativce nasuprot izabranoj vrsti Bjelorusije.
Izbornik Igor Šimunčić koji o prvim suparnicima kaže:
– Već smo se susretali s Bjelorusijom. I pobjeđivali i gubili od njih. Istina, više smo ih pobjeđivali nego gubili, no sama činjenica da se radi o protivniku koji kontinuirano odlazi na Europska prvenstva dovoljno govori o njegovoj kvaliteti.
Upravo je Rovinj bio polazna točka nastupa hrvatskih reprezetnativaca u Europskoj ligi prije dvije godine, nastupa koji su okrunili srebrnim odličjem. Kakav je recept ove godine?
– Naš recept ostaje isti. Od utakmice do utakmice. Ostaviti sve na terenu, a kad utakmica završi razmišljati dalje – zaključuje Šimunčić koji će uoči utakmice otkriti dvanaestoricu koja će nastupiti protiv Bjelorusije.
U  ekipi su trenutno četrnaestorica: Tsimafei Zhukouski, Mario Močić, Ivan  Raič, Leo Andrič, Sven Šarčević, Ivan Mihalj, Ivan Ćosić, Dejan Skočić,  Petar Đirlić, Toni Kovačević, Danijel Galić, Fran Peterlin, Marko Sedlaček i Filip Šestan.
Obje utakmice (subota i nedjelja) počinju u 20:30 sati s tim da prvu, u subotu, možete pratiti i na Sportskoj televiziji. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code