CONAN SILVEIRA U ZAGREBU

CONAN SILVEIRA U ZAGREBU

22. travnja, 2015.

9be9e08e3d305f9843b8410124f29abd

Najveća američka i svjetska MMA legenda Conan Silveira u subotu stiže u Hrvatsku! Zajedno sa svojim stručnim timom otvara American Top Team centar u Zagrebu, a sve profesionalne borce i ljubitelje borilačkih vještina poziva na Dane otvorenih vrata u Slavonskoj aveniji 3, od 26. travnja do 2. svibnja, gdje će imati priliku vidjeti i doživjeti vrhunske treninge najvećeg MMA stručnjaka.

”Hrvatska razumije i voli sport te je rasadnik je vrsnih sportaša. Upravo zato otvaramo American Top Team centar u Zagrebu kako za Hrvatsku tako i za cijelu gravitirajuću regiju. Ovdje namjeravamo stvarati buduće MMA borce i šampione, ali i organizirati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, služeći se istom metodologijom i tehnikama koje koristimo u Americi i svijetu. Treninge će provoditi naši stručni partneri iz Hrvatske” izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Teama pred svoj dolazak u Zagreb.

Conan Silveira je jedna od najpoznatijih američkih i svjetskih MMA ikona. Zajedno sa Amerikancem Danom Lambertom i Brazilcem Ricardom Liboriom postavio je temelje i osnovao American Top Team na Floridi. ATT je najuspješniji centar MMA i ostalih borilačkih vještina te tjelesne spremnosti u posljednjih dvadesetak godina sa preko šezdesetak podružnica u SAD-u i svijetu. Zahvaljujući upravo borilačkom reality TV showu The Ulitimate Fighter, pokrenutom 2005., borilačke vještine (posebice MMA) postale su najbrže rastuća sportska disciplina u SAD-u. Kao vrhunski borac i sudionik borilačkih televizijskih emisija, osim po treniranju sportaša, Silveira je poznat i po obuci borilačkih vještina namijenjenih specijalcima američke mornarice te vrhunskim tjelohraniteljima iz svijeta poznatih i slavnih.

Pokazni treninzi u MMA vještinama održavat će se pod vodstvom Conana Silveire i tima American Top Team Europe: Dražena Forgača, Krešimira Mer

epa i Sabita Handanagića. Osim MMA treninga, provodit će se i grupni fitness treninzi snage i izdržljivosti pod vodstvom kondicijskog trenera Marina Bašića i njegovog tima trenera. Riječ je o svojevrsnim Danima otvorenih vrata ATT-a Zagreb, koji će ugostiti i sudionike budućeg regionalnog borilačkog TV show -a FIGHT OF NATIONS.

Dani otvorenih vrata provodit će se u upravo uređenom prostoru ATT-a u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu od 26.4. do 02.05.2015. u više dnevnih termina. Jedinstvena je to prilika za sve profesionalne borce i zaljubljenike da iz prve ruke vide kako treninge vodi jedan od najboljih trenera svijeta Conan Silveira u vrhunski opremljenom trening postrojenju American Top Teama Europe.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code