BUZ I HSU ZAJEDNO U OSIJEKU

BUZ I HSU ZAJEDNO U OSIJEKU

30. travnja, 2017.

 

 

U Osijeku su proteklih dana sporazum o suradnji na predstojećim lokalnim izborima potpisali Blok umirovljenici zajedno i Hrvatska stranka umirovljenika.

Potpisivanje Sporazuma o izbornoj suradnji na predstojećim lokalnim izborima pokazuje da su umirovljeničke stranke odlučile međusobnim udruživanjem postići više. Sudjelujući u različitim koalicijama shvatili smo da “velikim” strankama ne odgovara jaka umirovljenička stranka zbog čega se često radilo na našem razjedinjavanju primjenjujući sistem “podjeli, pa vladaj”. Rezultat toga je 17 stranaka s umirovljeničkim predznakom u RH i nekoliko u gradu Osijeku. “Veliki” žele da da im budemo vodonoše, a da ostanemo žedni, po sistemu mi vas volimo, mi vas trebamo (trebamo vaš glas), a problemi umirovljenika se ne rješavaju. “, piše u priopćenju za javnost.

Na zajedničkoj listi ovih stranaka nema profesionalnih političara. To su osobe iz susjedstva koje žele, kao i većina umirovljenika, nakon poštenog cjeloživotnog rada imati dostojanstven život i materijalnu sigurnost. Na list su osim umirovljenika nezaposleni, zaposleni, mladi, branitelji. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Umirovljenik
    #1 Umirovljenik 30 travnja, 2017, 23:30

    Hvala Bogu da se i to dogodilo. Kad bi svi umirovljenici imali svoju jedinstvenu stranku, bilo bi to preko milijun članova, dakle, definitivno najjača politička snaga u državi a to je ujedno i trećina ukupnog biračkog tijela u RH. Umirovljenici, slijedite primjer Osijeka!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code