BUSINESS DAY NA VINKOVAČKIM JESENIMA

BUSINESS DAY NA VINKOVAČKIM JESENIMA

8. rujna, 2017.

 

 

Drago mi je da smo se ovom prigodom sastali po pitanju gospodarstva. Vinkovačke jeseni prerastaju okvire grada Vinkovaca i našeg gospodarstva, jer koristi u promociji poduzetništva i u cijelom gradu imamo prostor za izlaganje. Odlučili smo da ubuduće promoviramo naše tvrtke i mlade poduzetnike i drago nam je što možemo pomoći poduzetnicima da prikažu što rade. Moj rad je inače poglavito orijentiran ka stvaranju boljih uvjeta za naše gospodarstvenike i poduzetnike. U našem gradu ima poduzetničkih ideja, a Grad mora stati iza svojih poduzetnika, biti im partner, pružiti im prijateljski suport koji im treba posebice u početku. Oni su ti koji će potaknuti zapošljavanje i koji će vratiti optimizam našim građanima koji itekako zaslužuju bolje. Manifestacija poput Vinkovačkih jeseni daju priliku svima da prezentiraju svoje robe i usluge. Ova naša manifestacija mora se još više koristiti za promociju poput gospodarske konferencije Business Day“ – rekao je da današnjoj medijskoj konferenciji Ivan Bosančić, gradonačelnik Vinkovaca i predsjednik Organizacijskog odbora 52. Vinkovačkih jeseni, povodom gospodarske konferencije Business Day koja će se održati u petak, 8. rujna.

Vedran Čuljak, pročelnik Upravnog odjela gospodarstva Grada Vinkovaca, koji je uz agenciju VIA i Promo Cibalae organizator gospodarske konferencije, podsjetio je kako će na konferenciji biti riječi o mogućnostima razvoja poduzetništva:

Poduzetnici će dobiti upute kako povlačiti novac iz fondova EU, o mobilnom poslovanju, a vinkovački uspješni poduzetnici će iznijeti primjere dobre prakse i svoja iskustva u pokretanju poduzeća.“ – naglasio je Čuljak.

Mirta Štrk, direktorica Agencije za razvoj i investicije Grada Vinkovaca VIA , najavila je kako će na konferenciji upoznati nazočne s programima podrške poduzetnicima i kako se prijaviti na natječaje strukturnih fondova.

Start up-ovi iz Vinkovaca će  imati priliku govoriti o svojim iskustvima i dati informacije korisne poduzetnicima i za dobrobit cijele zajednice“ – rekla je Mirta Štrk. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. leonardo dora
  #1 leonardo dora 18 rujna, 2017, 07:44

  Zdravo,
  Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Leonardo Dora, renomirani zajmodavac za osobni zajam, otvorila financijske mogućnosti za sve one koji trebaju financijsku pomoć. Trebate li trenutačni zajam za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li ikada odbijali od banaka i drugih financijskih agencija? Samo zato što smo ovdje za sve vaše financijske probleme. Mi pružamo kamatnu stopu od 2% javnosti, tvrtke i zajednice na jasan i lako razumljiv način, ove odredbe i uvjete. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.
  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. leonardo dora
  #2 leonardo dora 17 rujna, 2017, 23:27

  LEONARDO DORA | Halo, Apakah Anda mencari Keuangan / Pemberi Pinjaman yang sah dan terpercaya? Apakah Anda memerlukan pinjaman? Apakah Anda memerlukan bantuan keuangan yang mendesak? Apakah Anda memerlukan pinjaman segera untuk melunasi hutang Anda atau apakah Anda memerlukan pinjaman modal untuk memperbaiki bisnis Anda? Kami menawarkan semua jenis pinjaman dengan tingkat bunga 2% kepada perorangan, perusahaan dan perusahaan dengan persyaratan dan ketentuan yang jelas dan dapat dimengerti. Kami memberikan pinjaman dari jumlah apapun ke tujuan manapun jadi hubungi kami hari ini untuk mendapatkan pinjaman instan hari ini. Kirimkan kami email ke: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code