BRENDING HRVATSKE

BRENDING HRVATSKE

7. studenoga, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Službeno otvorenje je u petak, 8. studenoga, u 9:30 sati, u Multimedijskoj dvorani Hrvatske matice iseljenika u Zagrebu, Trg Stjepana Radića 3. II. kat. Više informacija na Facebook stranici www.facebook.com/Branding.Hrvatske ili na mobitel: 091/532-9405.

Za osobe s pozitivnim stavom o Hrvatskoj i svijetu – »jer s pesimizmom još nitko nije nešto korisno stvorio, izgradio ili osmislio« – tako ukratko glasi slogan ovogodišnje pete po redu Branding Hrvatske konferencije koja će se krajem tjedna održati u Hrvatskoj matici iseljenika u Zagrebu.

S obzirom da su odista mnogi slavni i uspješni Hrvati i Hrvatice dosad gostovali na ovoj konferenciji, od Mate Rimca, dr. Davora Pavune, Mirka Novosela, Ćire Blaževića i Martine Filjak, do Davora Brukete, Borisa Ljubičića, Anje Bauer, dr. Miroslava Vrankića  i drugih – sigurno je da će interes i ove godine biti velik, a osobito ako se posebno uzme u obzir ovogodišnji roster predavača.

Ponajprije valja istaći legendarnog Nikolu Pilića, jedinog teniskog trenera na svijetu s tri osvojena Davis Cupa, sa tri različite reprezentacije, te ključnog »krivca« za globalni tenski uspjeh Beckera, Ivaniševića, Đokovića… Treba reći i da se Pilić rijetko, odnosno gotovo nikada ne pojavljuje na ovakvim događajima, pa je utoliko ova prigoda i posebnija. Jer, tko zna kada ćemo ga opet moći ovako »izbliza« vidjeti i stisnuti mu ruku.

Našu proslavljenu liječnicu, kirurginju, spisateljicu i počasnu konzulicu Republike Hrvatske u Italiji, dr. Nelu Sršen nije potrebno posebno predstavljati, baš kao ni hrvatsko-američkog glazbenika, lobista i mirovnog aktivistu Nenada Bacha koji je svojim nastupima s Pavarottijem, Cohenom, Springsteenom, i Bono Voxom, u vremenu kad je to Hrvatskoj zaista bilo najpotrebnije, nemjerljivo doprinio ugledu naše zemlje u svijetu. Izdvojit ćemo i dr. Mladena Andrlića, dugogodišnjeg ravnatelja Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH i aktualnog veleposlanika u Budimpešti; te uspješnog mladog arhitekta Bruna Jurčića, povratnika iz SAD-a koji je nedavno predstavljao Hrvatsku na Biennalu u Veneciji, a osim što ima urede u Puli i Šangaju, hvaljen je i kao autor Infobip-ova korprativnog remek-djela u Vodnjanu, tj. prvog IT kampusa u Republici Hrvatskoj.

Od ostalih predavača, najavljeni su: Marina Drašković (»Ponos Hrvatske 2017«), Mirko Boch (ravnatelj Zagrebačke filharmonije), najpoznatija hrvatska influencerica na društvenim mrežama Ella Dvornik, modna poduzetnica Iva Tuđa te Petar Ćurić kao pokretač i voditelj projekta.

Dakako, posebnosti ove konferencije su i legendarni »paneli«, odnosno rasprave u vidu okruglih stolova – a ove su godine takva najavljena dva – budući da se na njima, uz najavljene predavače, nerijetko pojavljuju i svojevrsni gosti iznenađenja, a obično je riječ o znamenitim osobama iz svijeta medija, politike, kulture, športa i javnoga života.

Branding Hrvatske konferencija godišnja je manifestacija posvećena javnoj, kulturnoj i znanstvenoj diplomaciji, a održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike, uz potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Hrvatske matice iseljenika, Hrvatske gospodarske komore i Croatia2Go. Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti isključivo emailom: [email protected] (potrebno je poslati ime, prezime i nekoliko rečenica o sebi). Dobra vijest je da ove godine nema kotizacija, odnosno pohađanje konferencije je  potpuno besplatno zahvaljujući Hrvatskoj elektroprivredi (HEP) kao Generalnom sponzoru.  T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Linda Mark
  #1 Linda Mark 11 veljače, 2020, 12:23

  KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… ([email protected]) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu u vezi sa osiguravanjem zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
  E-pošta ………. ([email protected])
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je David Wilson financijski zajam mjesto na kojem ga možete uputiti, samo mu recite da ja gospođa Linda McDonald usmjeravam vam sreću ………………. ….

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Mario Mioč
  #2 Mario Mioč 23 studenoga, 2019, 22:03

  Super

  Odgovorite na ovaj komentar

<