NAJNOVIJE NA PORTALU

BORIS NOVKOVIĆ I OLVIDO RUIZ CASTELLANOS 8. SVIBNJA U LISINSKOM

BORIS NOVKOVIĆ I OLVIDO RUIZ CASTELLANOS 8. SVIBNJA U LISINSKOM

6. ožujka, 2015.

Boris Novkoviu0107_najava koncerta

Boris je Novković jedan od popularnijih i izvođenijih hrvatskih kantautora i pjevača, održat će 8. svibnja 2015. s početkom u 20 sati koncert pred zagrebačkom publikom u Koncertnoj dvorani Lisinski. Poznati hrvatski pjevač ovaj glazbeni spektakl izvest će u pratnji Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, a na pozornici će mu se pridružiti i gosti iznenađenja – portugalska fado pjevačica Olvido Ruiz Castellanos.

Najljepše ljubavne pjesme uvelike su naziv koncerta na kojemu će Boris Novković zagrebačkoj publici otpjevati svoje najbolje hitove i predstaviti nove sa zadnjeg albuma „Još sam uvijek tvoj“, koji je objavljen krajem 2014. u nakladništvu Hit Recordsa.
Svojoj publici  Boris će pružiti prigodu da iskreno uživaju u njegovim najljepšim pjesmama izvedenim u biranim i najkvalitetnijim vokalnim i instrumentnim aranžmanima koje za ovu priliku potpisuje maestro Zdravko Šljivac. O javnom ugledu i statusu Borisa Novkovića najbolje govori podatak da ga već 30 godina karijere nazivaju hrvatskim Bryanom Adamsom kojemu ljubavne pjesme obožavaju kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim državama Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji…
Boris je zasluženi dobitnik mnogih prestižnih nagrada. Stoga jer je u svojoj plodnoj pjevačkoj karijeri nastupao na više od stotinu humanitarnih koncerata za Hrvatsku, ali i za mnoge druge svrhe koje su imale za osnovni smisao i motiv plemenitost i pomoć ugroženima osobama svih kategorija.

Ulaznice za ovaj koncert, prodaju se po cijeni od 100 i 140 kuna. Potražite ih na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski  ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/.

Ivan Raos T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code