EMOTIVNO PUTOVANJE MATE BULIĆA

EMOTIVNO PUTOVANJE MATE BULIĆA

2. ožujka, 2020.

 

Spektakularnim koncertom u dupkom punoj dvorani Dražen Petrović u Zagrebu, Mate Bulić ove je subote završio turneju Ja sam na vas ponosan.
Nakon fantastičnih koncerata u
Splitu i Osijeku, i zagrebačka publika imala je priliku uživati u trosatnom koncertu glazbenika koji je održao dano obećanje priredivši nezaboravan glazbeni doživljaj za svoje obožavatelje.
Voditelj 
Dalibor Petko otvorio je koncert i najavio večer hitova, a Mate je s pjesmom Domu mom pozdravio obožavatelje koji su s njim u glas pjevali do sve do samog kraja koncerta. Uz pratnju svog benda Delta i vrhunskih gostujućih glazbenika ujedinjenih u Big band Mate je donio cijeli spektar emocija. Redali su se najveći hitovi iz njegove 40 godina duge karijere kao što su Narodno veseljeOstarit ću nikad neću znati i Tiho, tiho teče Neretva. Prilikom izvedbe Pjevam i plačem, najemotivnije pjesme u njegovom repertoaru, koju je Mate izveo uz sjajnog trubača Darka Sedaka Benčića, publika je spontano osvijetlila dvoranu mobitelima i time priredila nezaboravan doživljaj.
“Cijela turneja bilo je jedno predivno emotivno putovanje za mene. Htio sam publici prirediti velike koncerte, a njihova reakcija u sva tri grada bila je izvanredna. Koncert u Ciboni bio je za mene kruna turneje, jer sam upravo ovdje prije 12 godina napravio svoj prvi veliki koncert u Zagrebu. Hvala svima na podršci svih ovih godina i mogu samo upotrijebiti naslov ove turneje. Imam najbolju publiku i ja sam zaista na vas ponosan.”, rekao je Mate Bulić za kraj ove dvoranske turneje. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Susan Benson
  #1 Susan Benson 5 ožujka, 2020, 08:47

  Pozdrav dame i gospodo.
  Moje ime je Susan Benson, zajmodavac sam i također financijski savjetnik. Ako vam je potrebna financijska stabilnost, ja sam prava osoba za kontakt, ne pozajmljujem samo novac, dajem i financijske savjete bilo kome. Moj glavni prioritet je vaša financijska stabilnost, slobodno mi pošaljite poruku i bit ću vam na usluzi 24 sata.

  Ako vam je hitno potrebno financijsko pojačanje, ja sam prava osoba za kontakt, dajem sve vrste zajma, bilo da se radi o ličnom zajmu, komercijalnom zajmu ili trebate zajam iz bilo kojeg drugog razloga, savjetujem vam da kontaktirate moju firma putem adrese {Email: [email protected] ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998} i primite odgovor u trenu.

  Moja firma je sveobuhvatna firma za finansijske usluge koja je posvećena tome da vam pomogne u poboljšanju dugoročnog financijskog uspjeha.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code