BORA ČORBA NOVI ALBUM POSVETIO SUPRUZI HRVATICI?

BORA ČORBA NOVI ALBUM POSVETIO SUPRUZI HRVATICI?

30. rujna, 2019.

 

Za Dubravku Milaković napisali su da je porijeklom iz Slovenije, možda je rođena, ali ne postoje Slovenci s meko ć. Dubravka svoje prezime ne ne piše s č. Odakle su joj roditelji? Boru kada su neki pitali kako to da je postao slovenski zet on je odgovorio da nije, nego da mu je supruga naša-ćifurka iz Banja Luke. Što to znači ćifurka, i Hrvate u Sloveniji Slovenci zovu Ćifurima. A i Banja Luci je nekda bilo mnogo više Hrvata.

Uz posljednji studijski album posvetio joj je i knjigu “Golo ostrvo”. Sadašnju suprugu dugo je skrivao od javnosti, a nakon ženidbe izjavio je da je promijenila njegova sva prijašnja pravila

Napisao: Dražen Stjepandić

“Riblja čorba” je u ponedjeljak 30. rujna u izdanju “Siti rekordsa”, poslije skoro sedmogodišnje diskografske pauze, objavljavila 20. studijski album “Da tebe nije”. Na albumu je deset pjesama plus bonus skladba “Ivica Dačić”.

Lutka s naslovne stranealbuma je  sadašnja četvrta Đorđevićeva supruga Dubravka Milaković, sa kojom Bora Čorba živi poslednjih godina u Ljubljani.

– Ovaj album u potpunosti posvećujem mojoj ženi, posjlednjoj i najvećoj ljubavi – Dubravki. Njen Bora – istaknuto je na omotu. S Dubravkom Milaković se vjenčao na grčkom otoku Santorini, a fotografije s vjenčanja objavili su vodeći srbijanski i srpski tabloidi, tada su naveli da je Dubravka Milaković Slovenka i ženidbom poznati roker i četnički vojvoda dobio je i slovenske dokumente.

Okolica Ozlja

U Hrvatskoj postoje brojni ugledni Milakovići. Milakovići u Hrvatskoj većinom su Hrvati, dobrim dijelom iz okolice Ozlja, a rijeđe Srbi. U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Zagrebu i u okolici Orahovice. U Glušinji u okolici Ozlja svaki drugi stanovnik prezivao se Milaković. Selo Glušinje spade pod grkokatoličku župu Mrzlo Polje. Za Dubravku Milaković napisali su da je porijeklom baš iz Slovenije, možda je rođena, ali ne postoje Slovenci s meko ć. Dubravka svoje prezime ne piše s č. Odakle su joj roditelji? Boru kada su neki pitali kako to da je postao slovenski zet on je odgovorio da nije, nego da mu je supruga naša-ćifurka iz Banja Luke. Što to znači ćifurka, i Hrvate u Sloveniji Slovenci zovu Ćifurima. A i Banja Luci je nekda bilo mnogo više Hrvata.

Također nije otkriveno ni zanimanje četvrte Đorđevićeve supruge. Tragajući za skrivanim podacima otkrili smo da u poduzeću Lush International iz Ljubljane radi stanovita Dubravka Milaković Đorđević kao prokurist, ne možemo tvrditi da je to  Borina supruga, ali previše je indicija.  Vodeći ljudi u tom poduzeću prezivaju se Ćaleta, navjerojatnije također Hrvati u Sloveniji.

Posvetio joj i knjigu

Nakon supruge Dragane, koja je po njihovom rastanku tragično skončala u ožujku 2007. godine, Bora Čorba se 2010. godine zaljubio u dvadeset osam godina mlađu Aleksandru, koja mu je brzo postala supruga.

Ipak, već 2014. godine Bora se razveo od druge žene, a onda je počela njegova romansa sa Dubravkom Milaković koja je okrunjena brakom. Uz posljednji studijski album posvetio joj je i knjigu “Golo ostrvo”. Sadašnju suprugu dugo je skrivao od javnosti, a nakon ženidbe izjavio je da je promijenila njegova sva prijašnja pravila. T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Evropski svinjari
  #1 Evropski svinjari 2 listopada, 2019, 07:11

  Kako je ono spomenuti kreten nazvao Hrvate becckim konjusarima? A njegovi su ipak eurosvinjari…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Svetosavski divljak Bora
  #2 Svetosavski divljak Bora 2 listopada, 2019, 07:09

  Stvarno, mnogo poucan tekst o bratstvu i jedinstvu jednoga svetosavskoga divljaka i Jevrejke u dezeli. Vrijedno citanja i uzivanja.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code