BOBANOVA ZUBARICA MARIJANA NA SUDU S BIVŠIM SUPRUGOM

BOBANOVA ZUBARICA MARIJANA NA SUDU S BIVŠIM SUPRUGOM

11. kolovoza, 2021.

Na Instagram profilu Marijana Gikić ističe kako je ‘Verina mama’. Kćerku je dobila u braku sa zagrebačkim stomatologom Matijom Gikićem, čiji je otac, također stomatolog Danko Gikić bio kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i HSLS-a na izborima za članove Vijeće gradske četvrti Trešnjevka Sjever. Iako je objavljeno kako je nova Zvonina izabranica sretno rastavljena vlasnički list nekretnine njezinog bivšeg supruga otkriva kako je s njim završila na sudu.

Inače, nova izabranica Zvone Bobana sada radi za Polikliniku Imed koja posluje od 2009. godine čiji su osnivači su mr. sc. Marko Krmpotić i dr. sc. Sandra Anić-Milošević. Na LinkedInu ona navodi kako je od srpnja 2012. godine radila na Gikić poliklinici. Inače utemeljitelj te poliklinike je Danko Gikić, njezin bivši svekar čija poliklinika posluje također u Ozaljskoj ulici. Bivši Marijanin suprug Matija pak radi za Dentalna poliklinika dr. Gikić/Jr.

No, Marijana Gikić nije samo stomatologinja koja radi na navedenoj poliklinici, ona je i njihovo zaštitno lice iz reklame za gubitak centimetara na nogama. Naime, na Facebook profilu poliklinike Imed nalazi se video u kojem je glavna junakinja Marijana Gikić čija je promo poruka sažeta u jednu rečenicu ‘Niska očekivanja zamijenila sam odličnim rezultatima’. Tu je i najava potencijalnim klijentima ispod spomenutog videa s naslovom ‘Izgubila je centimetre već nakon prvog tretmana‘. Taj promo video je na svoj Face profil Poliklinika Imed postavila 28. svibnja 2018.  godine.

Dakle iz navedenog možemo rekonstruirati kako je nakon rastave od dr. Matije Gikića Marijana prvo otišla na tretman nogu i gubitak obujma u Polikliniku Imed. Kao što su na Faceu napisali ‘Već nakon prvog MED Contour tretmana nogu, Marijana Gikić se oduševila rezultatima‘. Potom je postala i njihova stomatološka zvijezda. Nakon što je čitava Hrvatska čula za nju – vjerojatno će potražnja za uslugama gubitka viška centimetara na nogama u toj poliklinici ali i za stomatološkim uslugama atraktivne Marijane porasti u narednom periodu.

IZVOR: www.imperijal.net T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code