BIVŠI PREDRAG SADA FRED PROMIJENIO IME DA NETKO NE POMISLI DA JE SRBIN

BIVŠI PREDRAG SADA FRED PROMIJENIO IME DA NETKO NE POMISLI DA JE SRBIN

9. travnja, 2019.

 

Bilo bi jadno i žalosno da hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji na glasačkom listiću zaokruže bivšeg Predraga, a danas Freda. Za njega će najvjerojatnije glasovati oni koji su nosili ili sanjaju crvenu petokraku, (nije ih nažalost malo), ali oni koji su s hrvatskim grbom branili i obranili hrvatsku Domovinu nadamo se da neće

Napisao: Mladen Pavković

Predrag Fred Matić pliva kao riba u vodi. Sad su ga drugovi (SDP) stavili i na listu za Europski parlament. A da bi pokupio što više glasova odlučio je odbaciti svoje ime Predrag, tako da se sada zove – Fred Matić! To je navodno učinio zato da netko ne pomisli da je Srbin. Pa, što ako i jeste, pa i njegov „kompanjon“ Pupovac je Srbin, i „bolje živi nego ministar“.

Protesti protiv njegova (ne)rada

Kad su Predraga, odnosno Freda pitali: što bi zastupao i za što bi se borio u EU parlamentu, nabrljao je svega i svačega, kako to već ide kod onih koji žele da se dopadnu što većem broj glasača. Osobito i ovom prigodom naglašava svoje iskustvo u radu s braniteljima. Bio je i (nezavisni!?) „prikriveni SDP – ov kadar“ kad je obnašao dužnost i ministra hrvatskih branitelja. Oni koji ga se sjećaju iz tog vremena imaju samo jednu želju – da ih više nigdje i nikada ne predstavlja. Zbog njega su hrvatski branitelji mjesecima protestirali ispod njegova ministarskog prozora, a i policija ih je i tukla i privodila kad su se i protiv njega pobunili na Markovu trgu. Među onima koji su stali protiv ovog političkog kameleona i politikanta bila je i časna i uvažena Nevenka Topalušić, 100 – postotni hrvatski ratni vojni invalid. Umrla je tijekom protesta protiv njega i njegova (ne)rada, tako da danas neki kažu da je on „najzaslužniji“ što se jedan trg u Zagrebu zove – Trg Nevenke Topalušić!

Je li bio dezerter?

U vrijeme kad su protiv njega protestirali hrvatski branitelji i stradalnici Domovinskoga rata svaki dan ga je čuvalo pet-šest policajaca, jer je navodno bio ugrožen (sic!) od onih koje je predstavljao!? A te koje je predstavljao i od kojih je odlično živio nazivao je najpogrdnijim imenima. Oni su ga pitali, a pitaju ga i sada: odakle mu odličje za teško ranjavanje u Domovinskome ratu, tko mu je potpisao da ima PTSP-i, a tko da „nema“, je li bio ili nije dezerter, što je s onim silnim srpskim tenkovima koje je u vrijeme rata poput kutija šibica navodno rušio po Vukovaru (tko je to vidio i kada)?, itd. i tome slično.

Bilo bi jadno i žalosno da hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji na glasačkom listiću zaokruže bivšeg Predraga, a danas Freda. Za njega će najvjerojatnije glasovati oni koji su nosili ili sanjaju crvenu petokraku, (nije ih nažalost malo), ali oni koji su s hrvatskim grbom branili i obranili hrvatsku Domovinu nadamo se da neće.

Sve“ mu možemo oprostiti, čak i ime, ali to da je pljuvao i bljuvao po stvarateljima hrvatske države – ne i ne. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Neuspjeli primjerak ljudske vrste
  #1 Neuspjeli primjerak ljudske vrste 25 travnja, 2019, 17:02

  Sramoti mi prezime.Nas Matića ima oko 100 tisuća. Ovaj svetosavski zet mijenja ime.On treba promijenit prezime.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 10 travnja, 2019, 20:04

  Šta bi njima drug tito rekao da vidi kako partijski hemoroidi idu u EU po judine škude!?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Zdravko Has
  #3 Zdravko Has 10 travnja, 2019, 09:14

  A jeli možda Predrag Fred Matić napisao slijedeću rečenicu u novinama: ‘Ljubav prema Titu trajat će neprekidno, on je ispisao najslavniji dio naše povijesti’? Ili je to pisao neki konvertit, nekada žestoki branitelj socijalizma, a danas žestoki branitelj svojih braniteljskih privilegija?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code