BIJELI KRIŽEVI ISTINE PROTIV PARTIZANSKIH MITOVA

BIJELI KRIŽEVI ISTINE PROTIV PARTIZANSKIH MITOVA

26. lipnja, 2021.

U Sisačko-moslavačkoj županiji, najviše u ratovima slomljenoj Hrvatskoj, ostavili za sobom 119 stratišta i grobišta oko 45.000 forenzički potvrđenih žrtava. Kad je riječ o samom gradu, poznate su nesretne sudbine tisuća ubijenih u Brezovici, žrtve Teslićeve staklane, prijekih sudova, šume Lasinje, gradske bolnice i strijeljanih domobrana u Crncu, onih pod bazenom Željezare i druge. Petoga svibnja 1945., pri ulasku u grad Sisak, primitivni mrzitelji pripadnici 45. srpske udarne divizije i njene orjunaške dalmatinske bojne pucali su po svemu što se kreće. Čak i na profesora Mladena Žepića, koji je na cestu istrčao oduševljeno pozdravljajući slobodu

Napisao: Josip Frković

Baš kao što su politički srbijanski autoriteti kroz stogodišnju povijest podjarmljivanja, zaposjedanja teritorija, sustavnoga uništavanja Hrvata i drugih okolnih naroda jedno govorili, drugo mislili, a treće radili – poput preobražena komunističkoga balkanskoga krvnika zadnjih četničkih misli Slobodana Miloševića, koji je devedesetih pomislio da je vrijeme velikosrpskoga oživotvorenja misli i djela Garašanina i Moljevića, slaveći gubitnički kosovski mitski boj kao pobjednički – tako su stari hrvatski komunisti i njihovi potomci na važnim položajima u demokratskoj Hrvatskoj nastavili mitsko slavljenje Dana antifašističke borbe u šumi Brezovici. Ove godine i povijesno neutemeljene 80. obljetnice antifašističkoga ustanka  hrvatskoga naroda, na stvarni nadnevak Hitlerova napada na SSSR 1941. Istoga dana 1593. zbio se i pobjedonosni boj hrvatsko-slovenskih četa nad Osmanlijama pod Siskom.

Nisu vjerovali čestitom generalu Janiću

Zašto neutemeljene obljetnice ustanka i formiranja sisačkog partizanskoga odreda? Jednostavno zato što istinu čestitoga sisačkoga radnika željeznice, komunista i ratnoga zapovjednika jugoslavenske vojske Vlade Janića Cape u Trstu 1945., pok. crkvenom povjesničaru Lojzi Buturcu nisu uvrstili u povjesnicu druge Jugoslavije i školske udžbenike. Dapače, postala je još jednom kontroverzom i mitom NOB-a, doduše naknadnim pokušajem Titova generala Tuđmana, kojem se nije sviđao mit četničkoga Srba i spremljenih kokardi pod petokrakama i zanemarivanje najvažnije uloge Hrvata u zajedničkoj antinacističkoj  antifašističkoj borbi i pobjedi do 1945.        

I dok je u Sisku, ubrzo nakon obnovljene komemoracije ličkoga Srba tadašnje nasljedne Jadranke Kosor pod imenom dana ustanka naroda Hrvatske, te prve pobjede SDP-ove Kristine Ikić Baniček na čelu grada Siska 2012. slavlje u Brezovici postalo obvezno, za govornicom u Spomen-području Brezovice smjenjivali su se mnogi stranački politički autoriteti. 

Drugovi, “Smrt fašizmu – sloboda narodu!”

Sve do bivših i ovoga lipnja nazočnih, prevrtljivi kameleonski antifašist Stipe Mesić, sudski dokazani idiot u sporu s prvim ministrom informiranja RH Hrvojem Hitrecom, Ivo Josipović, te Zoran Milanović. I dok su na stranicama tiska i internetskih portala članovi partije iz ćelije sisačkih komunista i navodni pripadnici sisačkoga partizanskoga odreda, polemično brisani i dodavani, general je Janić obznanio javnosti i povijesnim knjigama da su se 22. lipnja 1941. u žabenskoj šumi Šikari u ilegalu jednostavno sklonili  pripadnici kompartije. Za to vrijeme, oslovljavanje  drugarica i drugova, uvodili su za govornicom Kristina Ikić Baniček i njen prijatelj, socijaldemokratski uzor na  čelu SDP-a i premijer, sada predsjednik države i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH Zoran Milanović. Gradonačelnica Ikić Baniček, koja ulogu Katoličke crkve u tradiciji naroda nije mogla smisliti i prihvaćati, sve do perfidnih zabrana tradicionalnih pučkih procesija za vjerničku Kvirinovu i gradsku civilnu svetkovinu Drugom ulicom, uvodi i staro-novi odiozni partizanski komunistički pozdrav “Smrt  fašizmu – sloboda narodu!”. Zbog agresivnoga srbijanskoga fašizma, uostalom, Hrvati su i pobijedili u Domovinskom ratu, premda umni Siščanin Klasić, kratkotrajni branitelj, drži da su partizani bili najbolji borci.

Najviše stratišta u sisačkoj županiji

Pozdrav onih koji su samo u Sisačko-moslavačkoj županiji, najviše u ratovima slomljenoj Hrvatskoj, ostavili za sobom 119 stratišta i grobišta oko 45.000 forenzički potvrđenih žrtava. Kad je riječ o samom gradu, poznate su nesretne sudbine tisuća ubijenih u Brezovici, žrtve Teslićeve staklane, prijekih sudova, šume Lasinje, gradske bolnice i strijeljanih domobrana u Crncu, onih pod bazenom Željezare i druge. Petoga svibnja 1945., pri ulasku u grad Sisak, primitivni mrzitelji pripadnici 45. srpske udarne divizije i njene orjunaške dalmatinske bojne pucali su po svemu što se kreće. Čak i na profesora Mladena Žepića, koji je na cestu istrčao oduševljeno pozdravljajući slobodu. Ubijen je tada i invalidni sudionik prvoga svjetskoga rata, djed hrvatskoga branitelja od velikosrpske najezde Stipe Krpana u Školskoj ulici. Puno je i previše nedužnih žrtava jugoslavenskoga komunizma i njegova neslavnoga čelnika i ratno-poratnoga zločinca JBT, jednog od najvećih u 20. stoljeću. 

Brutalne izjave lažnoga JBT-a

Krvnika hrvatskoga naroda, koji je i pod lažnim identitetom JBT-a i maršala, koji je posvuda zasjedao na vlast nakon prolaska rulajućih ruskih formacija, te 20. svibnja u Varaždinu izrekao zlokobno “Da svaki hrvatski smrad živi samo do prve grabe, te da se Srbi izdovolje…” Tako je govorio lažni Tito i Staljinov sljedbenik, navodni Ukrajinac Šapajev, za čijim su formacijama ostajale tisuće grobova. tome i takvu JBT-u plebiscitarno izabrani bi gradonačelnik u metropolu vratio trg njegova imena…

Te i druge teme naše teške ratne i poratne povijesti, ponovili su 22. lipnja u Novom Selu Palanječkom, na rubu šume Brezovice  kod prvoga “Bijelog križa istine” što ga je 17. lipnja 2015. blagoslovio sisački biskup mons. dr. Vlado Košić, članovi Ogranka “Hrvatskoga domobrana”. Na samom ulazu u Spomen-područje Brezovice, pod državnom su trobojnicom udrugari dočekivali stotine “drugarskih” blindiranih automobila i autobusa iz cijele zemlje. Od Istre do Dubrovnika, od Zadra do Osijeka. 

Ubojstvo 700 ranjenika u Vrginmostu

I nikog od dolazećih nije zainteresirao bijeli plastificirani križ, u čijem je podnožju spomenut brutalni zločin partizana i dolaska komunista na vlast iza 1945.. Nakon svečanosti otkrića i blagoslova prvoga, bijeli su križevi postavljani u Općoj bolnici Sisak, Crncu, Kratečkom, Galdovu Erdedskom, Sunji, Bobovcu, Stazi, Majuru, Glini, Vrginmostu, Unčanima, Hrvatskoj Dubici, moslavačkoj Ilovi, te Osekovu, Strušcu, Gornjoj Jelenskoj za 984 žrtve… Prešućivani poratni zločin komunista nad nedužnim civilima Petrinje i ranjenicima iz zagrebačkih bolnica, njih sedam stotina, trebat će još obilježiti u Gornjoj Čemernici (Topusko), na Sajmištu u  Petrinji, kordunskom Kozarcu, šumi Jelik u Banskom Grabovcu, Krnjaića potoku Dvora na Uni, i na mnogim drugim mjestima županije. Hoće li posao istraživanja i svjedočenja preživjelih, nastaviti dosadašnji sastav županijskoga povjerenstva  i u izvođenju udruge domobrana, odlučit će nasljednik Ive Žinića, župan Ivan Celjak. Bilo kako bilo, u Petrinji će nova gradonačelnica Magdalena Komes istinom nadvladati laži svoga glumatajućega prethodnika Dumbovića o nepodesnom obilježju na mjestu zloglasna partizanskoga logora.

“U izjavama medijima, po završetku skupa o Brezovici, Milorad Pupovac, dr. Ognjen Kraus i Radimir Čačić, komentirali su donošenje zakona o ustaškom znakovlju i zabranjenim pozdravima. Dok vrijeme prolazi i teče, mitovi o hrvatskoj starijoj i novijoj povijesti ipak se nastavljaju. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Marija Magdalena
  #1 Marija Magdalena 19 srpnja, 2021, 12:21

  Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO-MARXISTA
  #2 FRANO-MARXISTA 28 lipnja, 2021, 14:31

  TALIBANSKA CRKVA HERCEGOVAČKIH KRIŽARA!!
  OVAJ HERCEGOVAČKO-DALAMTINSKI-LIČKO DINARSKO OSOJNI I PRISOJNI, TRIBALNO-AN TROPOIDNO- KATOLIČKI TALIBANSKI MALUKAT ,UVIJEK JE BIO APSOLUTNI SLJEDBENIK ZLOČINAČKE CRKVE ,KOJA SE KROZ ČITAVU SVOJU POVIJEST ,REČE PAPA U OSTAVCI ,BENETIKT XV I-TI ,NA JEDNOM MEĐURELIGIJSKOM SKUPU U TALIJANSKOM GRADU ASSISSIU, SLUŽILA NASILJEM,PLJAČKOM ,ZGRTANJEM OVOZEMALJSKOG BLAGA KAKO BI OSIGURALA DOMINACIJU VLADANJA NAD SVJETOVNOM ZBILJOM. PA U TOKU TIH SVOJIH VLADAJUJĆIH I PLJAČKŠKIH ODISEJA ČESTO SU SE JAVLJALI POJEDINI VELIKI KRŠĆŠANSKI UMOVI KOJI SU SE PROTIVILI TAKVOM NAČINU RADA I DJELOVANAJ KRŠČANSKE CRKVE ,I UVIJEK SU BILI U MANJINI PA ZAVRŠILI NA LOMAČAMA.- I GLE PARDOKSA ,PAPA U OSTAVCI GOVORI ISTINU O POVIJESNOM HODU KRŠČANSKE CRKVE, A ONI U HERCEGOVIN I DALMATINSKOJ ZAGORI I LIČKO-DINRASKIM OSOJIMA I PRISOJIMA NAMA OSTALIMA U HRVATSKOJ TUMAČE OVOZEMALJSKU ZBILJU ,PA PO NJIHOVIM ARŠINIMA SVE DRUGE I DRUGAČIJE PODANIŠTAVAJU ILI IH FIZIČKI UNIŠTAVAJU KAO ŠTO SU TO ČINILI 1941 GODINE U DOBA STEPINČEVSKE KRVOLOČNO-KOLJAČKE DRŽAVE ILI U DOBA SADA ,TUĐMAN -ŠUŠKOVE KRVOLOČNO – KATOLIČKO-NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKO-KOLJAČKE DRŽAVE ODNOSNO REVOLUCIJE. I PROTIVNO TIM KONSTATCIJAM ,OVI HERCEGOVAČKI KATOLIČKI ĐELATI ,OSTACI OSTATKA KRVOLOČNOG KRŠČANSTVA , PROGLASIŠE MEĐUGORJE NEKIM NADNARVNIM ZBIVANJIMA, MAKAR SE TOME PROTIVIO ,JAVNO ,TAMOŠNJI BISKUP PERIĆ,ČOVO OSTARIO U TOJ PROKLETOJ ,KRV OLOČNO-KOLJAČKO-PLJAČKAŠKOJ KORPORACIJI.PA ŠTA REČI ILI PORUČITI PAPI U SOTAVCI DA SE NJEGOVE POUKE ,PORUKE I ISKUSTVA VJERE I VJEROVANJA NE SLUŠAJU ,MAKAR JE OBAVLJAO NAJVIŠE FUNKCIJE I PRIJE NEGO JE POSTAO VRHOVNIH EGZARH ,KADA JE BIO TAJNIK,ILI HRUŠČOV ,ŠEF KONGREGACIJE ZA NAUK VJERE I VJEROVANJA GDJE JE IMAO SVE MOGUĆNOSTI SPOZNATI DHOVNU I POVIJESNU ISTINU O KORPORATIVNOM KRŠĆANSTVU.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 26 lipnja, 2021, 19:43

  TKO JE JOSIP FRKOVIĆ????
  OPET POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA ARHEOLOGIZIRAJU POD VODSTVOM POTOMKA SLAVNIH, HRVATSKIH USTAŠOIDNIH KRVOLOKA,POŠTOVANO I UVAŽENOG FRKOVIĆA.!
  OČEKJE SE DA ĆE OVAJ POŠTOVANI STEPINČEV SLJEDNIK U IDUČEM SVOM IZVJEŠTAJU OBAVJESTITI POTOMKE STEPINČEVIH KRIŽARA, KOLJAČA,PLJAČKAŠA ,UBOJICA ,DA SE ODLUČIO ORGANIZRATI ISKOPAVANJE STEPINČEVSKIH LEGIONARA NA STALJINGRADU I U UKRAJINI ,SAD PRIJTELJSKOJ KATOLIČKOJ ZEMLJICI.
  PA JE OČEKIVATI DA NA OVOM UVAŽENOM ,SLOBODNOM PORTALU,POŠTOVANI FRKOVIĆ SE SLIJEDĆIH DANA OGLASI O BROJU ISKOPANIH STEPINČEVSKIH KRIŽARA ,ŽRTAVA KOMUNISTIČKE CRVENE ARMIJE,U STALJINGARDU I OKO,TE NA TERITORIJU NAMA ,SAD BLISKE, KATOLIČKE UKRAJINAE.

  POŠTOVANI FRKOVIĆ , PO PREZIMENU BI PRIPADAO USTAŠKO-KOLJAČKO-KATOLIČKOJ DINASTIJI KRVOLOČNIH , POSLUŠNIH I VJERNIH HRAVATA, IRANSKO-VLAŠKE PASMINE, NASELJENIH U LIČKO-SENJESKOJ,IMOTSKO -ZADARSKOJ I HERCEGOVAČKO- POSKOČKOJ NAHIJI. ONI SU PO PROFESIJI ZATUCANI KATOLICI ,ČOBANSKE SVIJESTI ,ČIJI RAZUM JE UVJEK ,U INTERESU SVOJE CRKVE , SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI. ONI SU ,TAKOĐER, KRIŽARSKI OBUČENI VOJNICI SVOJE ZLOČINAČKE CRKVE U HRVARTA, UVJEK SPREMNI OČUVATI KASTINSKO-PLJAČKAŠKU VLAST KATOLIČKE, STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE.
  PA NAŠ FRKOVIĆ ,OSTATK OSTATAKA SLAVNE DINSTIJE,USTAŠKO-LIČKO-SENJESKIH, IRANSKO-VLAŠKIH HRVRTA SE PRIHVATIO ARHEOLOŠKOG ISTRAŽIVANJA KOSTIJU KRIŽARSKIH VOJNIKA ,STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE, KOJE SU KOMUNISTI ,JEDNOSTAVNO REČENO,POKLALI. UH ,BOGA MU LJUBIM, VEĆ JE DO SADA OBJAVIO NEKOLIKO ARHEOLOŠKIH NALAZA SAMO NISU FORENZIČARI UTVRDILI KOJOJ SORTI PRIPADAJU NAĐENI SKELETI ILI DRUGI TRAGOVI I ZAPISI,DA LI VLAŠKOJ ILI IRNASKOJ PASMINI HRVATA. NAŠ SE FRKOVIČ, IZGLEDA,POSREDSTVOM STEPINČEVE CRKVE ,DOGOVORIO SA NJEMAČKOM ANĐOM OD BERLINA I NJEZINOM SLUŽBOM HIMLEROVIH ESKADRONA SMRTI, DA SE UPRILIČI ISKOPAVANJE LEŠEVA OKO STALJINGRDA I DEFINIRA NAČIN USMRČENJA NJEMAČKIH KATOLIKA I KATOLIKA CIJELE ZAPADNE EVROPE ,OD NARVIKA DO GIBRALTARA ,KOJI SU DOŠLI SA NAMJEROM ,ONOM HUMANOM ,KATOLIČKOM, GENETSKI IZMJENITI SLAVENSKE KODNE DNK-AOVE I UZGOJITI NOVU SORTU EVROSKOG KATOLIKA,KRIŽARA, FENOTIPA ARIJEVCA. A ONI SU KRVOLOČNO POGUBLJENI ,MOŽDA POKLANI OD CRVENIH RUSKIH KOMUNJARA. TO BI SIGURNIO KONSTATIRAO NAŠ FRKOVIĆ KOJI JE I POKRENUO ARHEOLOŠKO ISTRAŽIVANJE I PRIKUPLJANJE SKELATA,ZAPISA I DRUGIH DAVORIJA KAO DOKAZA KOMUNISTIČKIH ZLOČINA. PA SLEDSTVENO TOME, NAŠ FRKANDŽIJA ,PRAVI GENETSKI POTOMAK SVOJE DINASTIJE, TRAŽI DA SE U MINHENU OBJEDINI SUĐENJE RUSKIM I JUGOSLAVENSKIM,ODNOSNO, HRVATSKIM PANONSKIM I ZAGORSKIM KRVOLOČNIM KOMUNISTIMA I DA SE JAVNO DEFINIRA DA SU KOMUNISTI I ŽIDOVI BILI UGROZILI ZAPADNE KATOLIKE ,ZBOG ČEGA SU SE ODLUČILI DA IH GENETSKI PROMJIJENE A ONI SU SE OSVETNIČKI PONIJELI PROTIV VATIKANSKO-NCACISTIČKOG KONKORDATA POTPISANOG 1935 GODINE KOJIM JE DOGOVORENA GENATSKA TRANNSFORMACIJA ŽIDOVA ,ROMA I KOMUNISTA.
  PA JE ZA POHVALITI OVOG NAŠEG FRKOVIĆA KOJI TAKO USTRAJNO ISTRAŽUJE KOMUNISTIČKE ZLOČINE KOJI SU ,UMJESTO UŽIVALI U MIRNOJ I PLEMENITOJ KATOLIČKOJ NDH-ZIJI, KOMUNISTI , ŽIDOVI I ROMI SE PODIGLI NA NOGE ,UZELI, LOPATE, VILE, MOTIKE I NA KRAJU HRVATOSJEKE I POKLALI KRIŽARE I DRUGE POTPORNE ĆLANOVE EGZARHA ,BLAŽENOHG HOLOKAUSTAŠA ,UTEMELJITELJA BOŽJE DRŽAVE ,STEPINCA ,NA PRAVDI BOGA .

  PA BI BILO PO PRAVDI I BOGA I EVROPSKE KATOLIČKE DEMOKRACIJE DA SE JEDNOM ZAUVJEK PROMJENI VLADAJUĆA POVIJESNA LAŽ, DA SE SKINE STIGMA , DA SU KATOLICI ,USTAŠKOG ODGOJA I NACISTIČKI NIJEMAC ,SKLONI ZLOČINIMA UMJESTO DA SE KONSTATIRA DA SU ČINILI ONO ŠTO EVROPU MIJENJA GENETSKI, STVARANJEM NOVOG FENOTIPA ,ČOVJEKA ARIJEVCA I TAKO UČINILI HUMANI POKRET ZA OBNOVU EVROPE , I DA SE JEDNOM ZAUVJEK DEFINIRA KRIVNJA ZA POKOLJE U II SVJETSKOM RATU KOJE SU UČINILI ,KOMUNISTI ,ŽIDOVI ,ROMI I OSTALA LUMPEN-PROLETERSKA BURANIJA A NE NACISTIČKO-VATAIKANSKA KOALICIJA ,TE SE PROŠIRI SUĐENEJ U MINHENU ,KAKO NA CRVENE RUSKE KRVOLOKE TAKO ISTO NA JUGOSLAVNESKE ,ODNOSNO HRVATASKE KOMUNISTIČKE UBOJICE. NEKI MISLE DA JE TO ČIN OSVETE,ALI NIJE JER SU UČESNICI NA STRANI VATIKANSKO-NACISTIČKE KOALICIJE SVI SMJERNI KATOLICI KOJIMA NIJE CILJ OSVETA NEGO DOKAZ DA SU U HRVATSKOJ ,PA I U JUGOSLAVIJI ,KAO I RUSIJI ZLOČINE PRAVILI KOMUNISTI, ŽIDOVI I ROMI. A NE KATOLICI. XXXX

  DOKLE ĆEMO PREKOPAVATI GROBIŠTA IZ II SVJETSKOG RATA I ISKOPANE LEŠEVE NAZIVATI ŽRTVAMA ,A TI KATOLIČKI ANTROPIDI DOŠLI NAORUŽANI IZ RAZNIH PREDJELA EVROPSKOG PROSTORA SA OSNOVNIM I JEDINIM CILJEM, DA UBIJU SVAKOG ONOGA KOJI JE DRUGI I DRUGAČIJI ,NOSEĆ SA SOBOM PROGARAM EUGENIKE I INSTRUKCIJE PO KOJIMA, SVI ONI KOJI NISU ARIJEVSKIH, BIOLOSKIH I KONSTITUTIVNIH IZGLEDA MJESTO IM JE POD ZEMLJOM. TO JE BIO PROGRAM NACI-KATOLIČKE ZLOČINAČKE UDRUŽENE EVROPE ,PROTIV SVIH SLAVENA ,ROMA ,ŽIDOVA I NEARIJEVACA. TA NACI-KATAOLIČKA EVROPA , OD NARVIKA DO GIBRALTARA, SA SVOJIM ESKADRONIMA SMRTI, BILA JE UJEDINJENA NA TOM PROGRAMU NACISTIČKO-KATOLIČKE TVOREVINE KOJI SU PO OVOJ NAŠOJ HRVATSKOJ , A U TA RATNA VREMENA PO CIJELOJ EVROPI , A POSEBNO NA BALKANU I ISTOKU EVROPE ,PO SSSR-U, PROVODILI TAJ SVOJ KRVAVI ,NEZAPAMČENI ZLOČINAČKI PROGRAM PROTIV ČOVJEČNOSTI.
  PREMA TOME SVI TI LEŠEVI IZ TOGA RATA JEDINU ZASLUGU SU IMALI DA BUDU SKLONJENI POD ZEMLJU KOJU NI NJE, KAO ZLOČINAČKA BIĆA, NISU BILI DOSTIJNI .
  PA KAKO SE TO TA KOMISIJA PREDICIRA KAO KOMISIJA ZA ŽRTAVE ,UMJESTO DA TE ISKOPINE NAZOVE ZLOČINAČKI OSTACI LJUDSKIH SPODOBA ,KOJI SU DOŠLI IZ RAZNIH PREDJELA ZAPADNE EVROPE SA JEDNIM JEDINIM CILJEM DA UBIJU SVAKOG DRUGOG I DRUGAČIJEG ČOVJEKA SA NAVEDENIH PODRUČJA ,KOJA SPOMENUH, MEĐU KOJIMA I NAŠA DANAŠNJA HRVATSKA. NARAVNO DA I NAŠE QUISLINGE MORAMO SVRSTATI U ZLOČINCE KAO I ONE KOJI DOĐOŠE IZ TUĐINE ,JER SU IMALI ISTI PROGRAM I CILJ ,PA I NAŠI ZLOTVORI NE MOGU SE NAZVATI LJUDSKIM ŽRTAVAM OSIM SPODOBAMA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code