BARAKUDE U ŠIBENIKU

BARAKUDE U ŠIBENIKU

5. travnja, 2017.

 

 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nalazi se pred posljednjom utakmicom FINA Svjetske lige, kojom će se odlučiti koja reprezentacija kao najbolja iz skupine B plasirati na Superfinale FINA Svjetske lige na kojoj se očekuju ponajbolje svjetske momčadi.
Utakmica protiv Nizuzemnske odigrat će se u Šibeniku, 11. travnja u 19:30 sati. Izbornik Tucak tom je prigodom izjavio: “Predstoji nam bitna utakmica koju moramo pobijediti ukoliko se želimo plasirati na završni turnir Svjetske lige. Vjerujem u našu igru i smatram da smo apsolutni favorit, naročito uz prepune tribune i podršku naših vjernih navijača. Očekujem pobjedu.”
Ulaznice za samu utakmicu poklon su Grada Šibenika i Hrvatskog vaterpolskog saveza, pa je tako ulaz na utakmicu slobodan. Vjerni navijači time su dobili jedinstvenu priliku da na ovom vaterpolskom i sportskom spektaklu uživo gledaju i podrže hrvatske olimpijske viceprvake. Televizijski prijenos moći će se pratiti na Arena sport 1 kanalu u 19:30 sati.

Objavljen je i popis igrača na koje izbornik računa u nadolazećoj utakmici:
Vratari:

Marko Bijač, Marin Šparada

Centri:

Luka Lončar, Ivan Krapić

Bekovi:

Marko Macan, Ivan Buljubašić, Andrija Bašić
Vanjski igrači:

Maro Joković, Antonio Petković, Ivan Domagoj Zović, Anđelo Šetka Loren Fatović, Ante Vukičević

 Stručni stožer:

Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Mile Smodlaka, Igor Pezelj, Damir Luketić.

Sama utakmica iskoristit će se i za obilježavanje 10 godina od osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Melbourneu (travanj 2017). Tom prigodom će se u Šibeniku okupiti upravo ta zlatna generacija koja će svečano obilježiti ovu obljetnicu, kao i bodriti svoje suigrače u duelu s Nizozemskom. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code