BANDIĆEVA ČESTITKA VATRENIMA

BANDIĆEVA ČESTITKA VATRENIMA

22. ožujka, 2019.

 

 

 Nakon pobjede nad reprezentacijom Azerbajdžana u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je igračima, stručnom stožeru i vodstvu Hrvatske nogometne reprezentacije čestitku, u kojoj stoji:

 Bravo Vatreni!

Pobjedom nad reprezentacijom Azerbajdžana na Maksimiru otvorili ste kvalifikacije za Euro 2020. s maksimalnim učinkom te još jednom potvrdili ono što već znamo, da je Hrvatska nogometna sila koja je uvijek spremna za najveće domete!

Igračima, izborniku, stručnom stožeru i cijelom vodstvu naše reprezentacije čestitam na ovoj važnoj pobjedi koja unosi mirnoću za nastavak kvalifikacijskog ciklusa.

Želim Vam sportsku sreću i novu pobjedu u Budimpešti protiv reprezentacije Mađarske u nedjelju!

Idemo dalje! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Marie Alice
    #1 Marie Alice 6 siječnja, 2020, 13:21

    SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
    Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code