SANIRANA ATLETSKA STAZA NA STADIONU MLADOSTI

SANIRANA ATLETSKA STAZA NA STADIONU MLADOSTI

27. kolovoza, 2019.

U okviru posljednjih priprema za IAAF World Challenge miting Zagreb 2019. – 69. Hanžekovićev memorijal, u utorak, 27. kolovoza, u 11,00 sati, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić obići će s direktoricom Mitinga Ivanom Brkljačić saniranu atletsku stazu na stadionu SRC Mladost, Jarunska 5.
Direktorica Hanžekovićevog memorijala Ivana Brkljačić izabrana je u Izvršni odbor Euromeetingsa, organizacije koja zastupa 40 atletskih mitinga u Europi, uključujući i sve europske mitinge Dijamantne lige.
U utorak 27. kolovoza počinje podjela ulaznica za 69. Hanžekovićev memorijal. Besplatne ulaznice za natjecanje na Mladosti 3. rujna u 18 sati mogu se podići na distribucijskom mjestu Hanžekovićevog memorijala u SRC Mladost, u sljedećim terminima:
Utorak, 27.8. – 18 do 21 sat
Srijeda, 28.8. – 9 do 20 sati
Četvrtak, 29.8. – 9 do 20 sati
Petak, 30.8. – 9 do 20 sati
Subota, 31.8. – 9 do 20 sati
Nedjelja, 1.9. – 9 do 20 sati
Ponedjeljak, 2.9. – 9 do 20 sati
Utorak, 3.9. – 9 do 18 sati
Svaka osoba može podići najviše dvije ulaznice za zapad, odnosno četiri ulaznice za ostale tribine.
T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Maria Guadalupe
  #1 Maria Guadalupe 7 rujna, 2019, 02:10

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bozana Topalovic
  #2 Bozana Topalovic 28 kolovoza, 2019, 10:01

  DA LI JE POTREBNO URGRNT KREDIT?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
        Sve naše usluge dizajnirane su tako da vam oduzmu što manje vremena. Svjesni činjenice da većina klijenata ima dnevne obveze i ispunjen dan, ne želimo vas gnjaviti s nepotrebnim stvarima. Kod nas možete tražiti novac bez jamaca, ovjerenih potvrda ili poslodavaca.
       Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code