ANA, LANA I FEDOR NAJAVLJUJU POKRENI SE

ANA, LANA I FEDOR NAJAVLJUJU POKRENI SE

1. travnja, 2014.

Tim Pokreni se 2014. 1 Custom

 Ljetni dani i uzbuđenja su na vidiku!  Atraktivan tim mladih trenera kineziološkog fakulteta i Biotreninga iz Zagreba, u kojem su Ana Forko, Lana Leskovar i Fedor Kulušić, spremno očekuje prve kandidate ovogodišnjeg projekta Pokreni se.

Troje kineziologa željnih dokazivanja promovirat će u idućim mjesecima zdravi i aktivan život. Ukazivati će na prednosti osvještavanja vlastitog tijela, veće brige i rada na poboljšanju kvalitete života. Projekt Pokreni se u novoj sezoni sadržajno je bogatiji, i dalje je besplatan i nudi stručnu podršku svim zainteresiranim građanima Hrvatske. Na atraktivnim lokacijama Ana, Lana i Fedor provodit će trening elastičnim trakama i vlastitim tijelom koji će pomicati naše granice.

Dvadestsedmogodišnji Riječanin Fedor Kulušić bavi se sportom od rane mladosti. Nakon završenog fakulteta radi kao osobni trener ali i instruktor specijaliziran za funkcionalni trening kakav će provoditi i ovog ljeta diljem Hrvatske. Uz sport voli i vožnje motorom, putovanja i  druženja.

Zagrepčanka Ana Forko završava Kineziološki fakultet, smjer kondicijska priprema sportaša. Aktivno se bavila atletikom. Trenersko iskustvo stekla je radom u fitness centrima u Zagrebu, individualnim treninzima s rekreativcima i sportašima i jedna je od velikih trenerskih nada Biotreninga.

Lana Leskovar, rođena u Požegi, apsolventica je Kineziološkog fakulteta a trenutno radi kao kondicijski trener u košarkaškom klubu i osobni trener sportaša i rekreativaca i dio je Biotrening tima. Iskustvo je stekla i u radu s djecom predškoloskog uzrasta u Univerzalnim sportskim školama.

Projekt Pokreni se ovog proljeća najavljuje brojne sportske izazove.

www.pokrenise.hr T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code