BARAKUDE OTVARAJU U 8 I 30 UJUTRO PROTIV KANADE

BARAKUDE OTVARAJU U 8 I 30 UJUTRO PROTIV KANADE

25. srpnja, 2015.

IMG_2127g

Hrvatski vaterpolo reprezentativci i ovo ljeto provode radno. Dok mnogi od nas spas od vrućina traže u moru, Barakude su otputovale u daleki ruski grad Kazanj, u kojem se igra FINA Svjetsko prvenstvo.

«Veselimo se Prvenstvu. Naporno smo radili posljednjih mjeseci i s nestrpljenjem očekujemo početak!» – izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka i dodao: «Kazanj sam doživio u zimskim mjesecima, tako da se nadam da ćemo sada, kada je toplije, imati koju minutu i za šetnju gradom i razgledavanje znamenitosti. Rusija je daleko, pa ne očekujemo puno naših navijača, no nadam se da ćete svi pratiti utakmice na televiziji i navijati za Hrvatsku!»

Mjeseci napornih pripema po velikim vrućinama nisu ostavili traga na hrvatskim snažnim vaterpolistima, koji su u Rusiju otišli s velikom željom za novom medaljom. Podsjetimo, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Barceloni, prije dvije godine, Barakude su osvojile brončanu medalju.

«Očekujem težak turnir, no u odličnoj smo formi, pa se nadam i dobrom rezultatu. Pozivam sve da nas bodre, kao i dosad!» – izjavio je Luka Bukić.

U Rusiju su pod vodstvom izbornika Ivice Tucka otputovali: kapetan Josip Pavić, Damir Burić, Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Fran Paškvalin, Anđelo Šetka, Paulo Obradović i Marko Bijač.
Prvu utakmicu u ponedjeljak 27. srpnja u 8 i 30 ujutro barakude igraju protiv Kanade.

FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015.

www.hvs.hr T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code