KOŠARKAŠICE MEDVEŠČAKA KOD BANDIĆA

KOŠARKAŠICE MEDVEŠČAKA KOD BANDIĆA

4. lipnja, 2015.

150602_ZKK Medvescak

Prvakinje Hrvatske, košarkašice i vodstvo Ženskog košarkaškog kluba Medveščak, primio je u utorak 2. lipnja u palači Dverce gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima, u povodu osvajanja dvostruke krune – Prvenstva Hrvatske i Kupa Ružice Meglaj Rimac.

Sretan sam i ponosan što ste svojim radom i ljubavlju te pozitivnom strašću napravile rezultat vrijedan divljenja. Biti prvak Hrvatske dva puta zaredom i osvojiti Kup je iznimno veliki uspjeh, istaknuo je gradonačelnik Bandić, pozvavši mlade sportašice da uz vrhunske rezultate ne zaborave i na akademsku izvrsnost.

Gradonačelnik je također najavio kako će igračice ŽKK Medveščak već prije ljeta biti nagrađene za odlične rezultate kojima se promovira zagrebački sport i afirmiraju mlade sportske nade te da je nužno osigurati sredstva koja bi klubu osigurala nastavak sudjelovanja u nadolazećim europskim natjecanjima.

U ime ekipe i Kluba, gradonačelniku se na potpori i prijemu zahvalio predsjednik ŽKK Medveščak Milan Perić, koji je naglasio da su unatrag 20 godina ostvarili gotovo sve svoje ciljeve te da su stasali za Europu, što su djevojke i dokazale obranivši titulu prvakinja i osvojivši Kup. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code