NOGOMETAŠI S INVALIDITETOM POBJEDNICI U DORTMUNDU

NOGOMETAŠI S INVALIDITETOM POBJEDNICI U DORTMUNDU

14. rujna, 2013.

prijemzanogometase

U povodu osvojenog prvog mjesta na nogometnom Prvenstvu zaštitnih radionica za osobe s invaliditetom u njemačkom Dortmundu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je u petak 13, rujna, u Gradskoj upravi, Hrvatsku nogometnu selekciju.


Zahvalivši 21-članoj selekciji, a prvenstveno igračima i treneru, što su toliko uspješno branili naše boje, gradonačelnik Bandić istaknuo je ovaj sportski uspjeh kao primjer zajedništva cijele Hrvatske, obzirom da su i sami igrači iz raznih krajeva zemlje. Dodao je, također, da Grad Zagreb kontinuirano podupire uspješne sportaše, te da će ih podupirati i dalje.

Ravnatelj URIHO-a Josip Držaić, zahvalio je na gradonačelniku na prijemu te naglasio kako bez potpore Grada Zagreba ne bi bilo ni ovakvih sportskih uspjeha.

Na prijemu, koji je protekao u veseloj i neformalnoj atmosferi, moglo se čuti kako su naši nogometaši pobjedničku utakmicu odigrali protiv selekcije Njemačke, nadigravši pritom protivnike rezultatom 4:2.

U znak sjećanja na susret, gosti su gradonačelniku darovali dres njihove selekcije sa potpisima igrača, a oni su dobili multimedijalne razglednice grada i monografiju Zagreba. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code