BARAKUDE IDU U RUSIJU BEZ NAJBOLJEG IGRAČA I KAPETANA

BARAKUDE IDU U RUSIJU BEZ NAJBOLJEG IGRAČA I KAPETANA

19. lipnja, 2017.

 

 

Nakon intenzivnih 10-dnevnih priprema u Americi u ponedjeljak 19. lipnja na konferenciji za novinare Hrvatske vaterpolske reprezentacije stručni stožer i igrači prokomentirali su svoj odlazak u Rusiju i nastup na izborenom finalu FINA Svjetske lige.

– S finalom Svjetske lige završit ćemo prvu etapu priprema za ono što je najvažnije ove godine, Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Naglasak odrađenih američkih priprema bile su fizička sprema i regeneracija igrača. U Rusiju odlazimo sa željom da pokušamo otići što je moguće dalje i da svaku utakmicu pokušamo pobijediti. Kroz te utakmice dobiti ćemo jednu jasniju sliku cjelokupnog rada u proteklom razdoblju, te ono što nam još valja korigirati. Dobro je to što ćemo u grupi Svjetske lige imati dva protivnika iz Budimpešte, Rusiju i Japan. – rekao je izbornik Ivica Tucak.

U Ruzu sa Tuckom putuju:

1. Marko Bijač

2. Marko Macan

3. Antonio Petković

4. Luka Lončar

5. Maro Joković

6. Ivan Buljubašić

7. Ante Vukičević

8. Andro Bušlje

9. Loren Fatović

10. Ivan Krapić

11. Anđelo Šetka

12. Javier Garcia Gadea

13. Ivan Marcelić

– Iza nas je 10 dana dobrog rada, zajedništva i izvrsne atmosfere u Americi koju je poremetila Sandrova ozljeda. Njemu je najteže što neće biti s nama i to se na njemu vidi. On je zaista kapetan momčadi i duša naše ekipe, naš ponajbolji igrač. To će sigurno ostaviti traga, no ispred nas je natjecanje na koje moramo ići, ne obazirući se na stvari koje remete ekipu. Vaterpolo je momčadski sport i mi moramo pokušati biti svi kao jedan i nadoknaditi taj gubitak. – rekao je Anđelo Šetka, reprezentativac. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code