BANDIĆEVA ZAHVALA ZAGREPČANIMA

BANDIĆEVA ZAHVALA ZAGREPČANIMA

1. siječnja, 2017.

 

 

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

noćas smo ispratili staru i dočekali Novu, 2017. godinu na različite načine i na raznim mjestima – na brojnim gradskim trgovima, u gradskoj Areni ili u svojim vlastitim aranžmanima.

Bilo je prekrasno zahvaljujući, prije svega vama i ozračju koje ste stvarali. Upravo zbog toga u naš grad dolazi sve više gostiju iz zemlje i inozemstva. Oni otkrivaju njegov šarm, ljepotu i ponudu koju zajedno dižemo iz godine u godinu. Doček kakvoga i zaslužuje grad koji je po drugi puta najbolja europska adventska destinacija.

Zahvaljujem vam na tome, na živosti koja je vladala gradom, na osjećaju radosti i sigurnosti kojom su zračili naši trgovi od Trga bana J. Jelačića, Europskog trga, Zrinjevca, Tomićeve… pa do Gornjeg grada i Novog Zagreba.

Zahvaljujem također i svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima policije i hitne službe, vatrogascima kao i svima koji su dežurali ove noći i na bilo koji način pomogli da nam novogodišnje druženje ostane dugo u sjećanju.

Koristim se prigodom da svima još jedanput čestitam Novu godinu i pozovem vas da druženje nastavimo na Sljemenu i uz brojne programe vezane uz našu Snježnu kraljicu.

Vaš gradonačelnik,

Milan Bandić T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Anita
  #1 Anita 1 siječnja, 2017, 18:26

  Milane, nije dovoljno okititi grad u adventu.
  Zagreb zasluzuje puno vise. Konacno je vrijeme da
  poradis na tome da se makne ime zlocinca Tita s najljepseg trga u gradu.
  Ovo kicenje grada u Dosascu je samo maska i zamazivanje ociju narodu.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code