RAVNATELJI SLOVENSKIH ŠKOLA POSJETILI ZAGREB

RAVNATELJI SLOVENSKIH ŠKOLA POSJETILI ZAGREB

25. listopada, 2014.

RAVNATELJI SLOVENSKIH ŠKOLA POSJETILI ZAGREB

Pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić primio je, u petak 24. listopada, u Gradskoj upravi predstavnike Društva ravnatelja Slovenije, predvođene predsjednicom Nives Počkar, koji su u uzvratnom posjetu Zagrebu te predsjednika Zagrebačkog ogranka Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja Zlatka Stića.

Naime, zagrebački predstavnici su u lipnju ove godine posjetili svoje kolege u Ljubljani, a Zagreb je za svoje slovenske kolege u okviru dvodnevnog boravka organizirao posjet prirodoslovnoj školi Vladimir Prelog, tehničkoj školi Ruđer Bošković i Ugostiteljsko turističkom učilištu te Ministarstvu znanosti i obrazovanja kao i turističko razgledavanje grada.
 
Uviđajući razlike između hrvatskog i slovenskog obrazovnog sustava, gosti su pohvalili angažman Grada Zagreba koji aktivno sudjeluje u poboljšavanju uvjeta školovanja, od gradnje škola, školskih igrališta do besplatnih udžbenika.

Kako se čulo Zagrebački ogranak UHSR- a održava prijateljske odnose s ravnateljima iz Slovenije, posebice s ravnateljima iz Ljubljane, a suradnja je rezultirala zajedničkim EU projektima. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code