KONFERENCIJA ZA NOVINARE U POLA OSAM UJUTRO NA PILANI BLIZNEC

KONFERENCIJA ZA NOVINARE U POLA OSAM UJUTRO NA PILANI BLIZNEC

3. svibnja, 2013.

bandic-maksimir-01052013-625cropiks

U petak, 3. svibnja gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, predstavio je nastavak manifestacije „Proljeće na Bundeku“. U sklopu projekta „Proljeće na Bundeku“, prve subote u mjesecu svibnju, Lovački savez Grada Zagreba, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, Udruga vinara Zagrebačko vinogorje, Vinska cesta Grada Zagreba i vinari Zagrebačke županije potpomognuti sa Službom čuvara divljači u Parku prirode Medvednica, Javnom ustanovom „Maksimir“, Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ i Hrvatskim šumama organiziraju I. otvoreno natjecanje u kuhanju lovačkog gulaša i „Smotru čuvara prirode Grada Zagreba“.

Početak kuhanja lovačkog gulaša na Bundeku je u 11 sati, besplatna podjela gulaša počinje u 14.30 sati, a dolazak gradonačelnika, proglašenje pobjednika i dodjela nagrada je najavljena u 15.30 sati.

Uz gradonačelnika Milana Bandića sudionci ranojutarnje konferencije za novinare na terasi restorana Pilana Bliznec bili su: Emil Tuk, Marijan Maras, Saša Banić, Snježana Malić-Limari, Martina Bienenfeld, Branko Radić, Miljenko Kruc, Zltko Bikić, Kruno Jakupčić i Neven Brglec.

U noći s petka na subotu, gradonačelnik je najavio da će pripremiti svoj gulaš kojim će na Bundeku počastiti sugrađane. Na pitanje našeg novinara da oda recepturu svog lovačkog gulaša rekao je da je to tajna i da on kuha s ljubavlju kao da ljubi najljepšu ženu na svijetu.

Foto: www.index.hr T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code