BANDIĆEVA PRVOSVIBANJSKA ČESTITKA

BANDIĆEVA PRVOSVIBANJSKA ČESTITKA

28. travnja, 2017.

 

 

U povodu Međunarodnog praznika rada, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upućuje čestitku sugrađankama i sugrađanima te ih poziva na tradicionalno druženje u parku Maksimir:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, radnice i radnici,

od srca vam čestitam 1. svibnja

Međunarodni praznik rada i Blagdan sv. Josipa radnika!

Naše tradicionalno prvosvibanjsko druženje u Maksimiru ujedno je i prilika za sjećanje na dugu i tešku borbu za radnička prava, a ta je memorija i danas važna jer su problemi onih koji žive od svoga rada i dalje tu.

Zato istinske reforme ne smiju biti izgovor za smanjivanje radničkih prava, a teret mora biti pravedno raspodijeljen. Solidarnost s onima kojima je najteže mora nam biti u prvom planu jer tako čuvamo dostojanstvo svakog čovjeka i zdravlje društva, vraćamo sigurnost u našu svakodnevicu.

U Zagrebu se čvrsto držimo tih vrijednosti i zato vjerujem da zajedno, uzdajući se u vlastite snage, vodeći se načelima solidarnosti, razumijevanja i tolerancije te promičući rad, znanje i kreativnost, možemo dosegnuti najvažnije ciljeve, zadržati i sačuvati mladost ove zemlje i ovoga grada jer to je preduvjet za sve ostalo.

U toj vjeri, drage sugrađanke i dragi sugrađani, pozivam vas da u ponedjeljak, od 10,00 do 18,00 sati dođete u naš Maksimir kako bismo zajedno proslavili Praznik rada uz druženje, prigodni zabavni program i neizostavni prvosvibanjski zagrebački grah. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code