ALKA VUICA HODA S MINIMAKSOVIM SINOM

ALKA VUICA HODA S MINIMAKSOVIM SINOM

21. prosinca, 2011.

vuica-7

Alka Vuica nastavlja niz. Nakon Gorana Bregovića, Bajage, Đonija Štulića i mnogih drugih poznatih glazbenika po pisanju srbijanskih novena u vezi je sa sinom pokojnog Minimaksa, poznatim srpskim reperom Vladimirom  Ilićem  Illom. U srbijanskim medijima provlači se informacija da bi Alka i njen novi dečko trebali nastupiti i u reality showu Parovi na TV Hepi.

Vladimir Ilić Illa član je rep grupe Sha-Illa i piše tekstove i za druge izvođače. Prije godinu dana javno je izvrijeđao pjevačicu Jelenu Karleušu kad je izjavila da je Arkan šamarao njegovog pokojnog oca Miroslava Ilića Minimaksa.

Pokojni Minimaks slavu je stekao početkom sedamdesetih vodeći radijske emisije “Tup-tup” i “Minimaks”, zatim je u paru s Minjom subotom vodio izuzetno gledanu tv emisiju “Od glave do pete”. Početkom osamdesetih prvi je na malim ekranima u emisiji “Nedeljom popodne” pustio nepoznatu pjevačicu Fahretu Jahić i njen prateći ansambl “Slatki greh”. Pjesmu “Čačak “pustio nekoliko puta zaredom i tako je nastao Lepa Brena preko noći postala poznata. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code