BANDIĆ U BEOGRADU NA PROSLAVI DANA DRŽAVNOSTI

BANDIĆ U BEOGRADU NA PROSLAVI DANA DRŽAVNOSTI

22. lipnja, 2018.

 

Na poziv veleposlanika Republike Hrvatske u Republici Srbiji Nj.E. Gordana Bakote, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovao je u četvrtak, 21. lipnja, u Crowne Plazi Novi Beograd, Vladimira Popovića 10, obilježavanju Dana državnosti i Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske.

U sklopu posjeta, gradonačelnik Bandić susreo se i s novoizabranim gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, a na sastanku će, osim veleposlanika RH Nj. E. Gordana Bakote, biti prisutan i Tomislav Žigmanov, predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i zastupnik u Skupštini Republike Srbije.

Prije toga, gradonačelnik se, u društvu s veleposlanikom, susreo patrijarhom Irinejom, vrhovnim poglavarom Srpske pravoslavne crkve i episkopom NIškim.

Sastanak s beogradskim Nadbiskupom i metropolitom monsinjorom Stanislavom Hočevarom najavljen je poslije toga. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 10 srpnja, 2018, 21:46

  TKO JE BANDIĆ ????
  BANDIĆ SE TOTALNO PREOBRATIO,KAKO TO ČINE BIĆA NESRETNE SVIJESTI,REKAO BI HEGEL, JER ONA NIKADA NISU SA SOBOM NI PO SEBI, ONA SU UVIJEK ONOSTARANA BIĆA KOJA SE UVIJEK ROJE U KLASNIM DRUŠTVIMA ,TAMO GDJE ZLOČINAČKA CRKVA ,KAO POKROVITELJ, DOMINIRA, GDJE MOŽE OD SVOJIH SLJEDBENIKA PRAVITI TOPOVSKO MESO, ALI I REGRUTIRATI SPARTANCE KOJI ČUVAJU TAKVU SATRAPIJU U NADI DA IH ČEKA ONAJ SVIJET, ONAJ DRUGI ,SVILE I KADIFE, JER JE OVAJ ,SAMO ZA PATNJU, PA KAKO REČE HEGEL,ONI NIKAD NISU SA SOBOM NI PO SEBI , UVIJEK SU ONOSTRANA BIĆA, SPREMNI NA SVE.PA AKO SE UKAŽE I NEKA DRUGA ŠANSA ,MA KAKVE PRIRODE I KARAKTERA VJEROVANJA BILA ,ALI SA BOLJOM PERSPEKTIVOM ŽIVLJENJA, PA I RAHATLUKA, DINARSKI ,TRIBALNO-ANTROPOIDNI BANDIĆI ,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE ,POTOMCI RIMSKIH STRAŽARA GRANIČARA ,OTKUDA BANDIĆI I DOLAZE, SU UVIJEK VOJINICI , ČUVARI I GLAVOSJEKAČI U SLUŽBI GOSPODARA .A KADA IM SE PRUŽI PRILIKA DA OD SPARTANCA POSTANE GOSPODAR ,SPREMAN JE BITI , POVIJEST JE POKAZALA, OKRUTNI GOSPODAR, KOJI UMJESTO GLAVOSJEKAČA ,U SLUŽBI GOSPODARA,SAM ODSJECA GLAVE NEPOSLUŠNIM I NEODANIM.
  PA NEDAVNA TUĐMANOVA FALANGA, HORDA VJERSKIH SLJEDBENIKA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,KOJA JE RUŠILA SOCIJALISTIČKU SAMOUPORANU HRVATSKU, SU HORDA BANDIĆEVI DINARSKO-TRIBALNI-ANTROPIDNI,ALTAJSKO-MONGOSKI SPARTANCI,POTOMCI STEPINČEVIH SPARTANACA ,IZ VREMEN STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE U KOJOJ SE ,KAO POSLUŠNOJ NACISTIČKOJ LATRIFUNDIJI III-ĆEG RFIECHA SJEKLE GALAVE DRUGIM I DRUGAČIJIM ,BACALO IH SE U KRAŠKE JAME ILI KRIŽARSKI IH SE MUČILO IZGLADNJAVENJEM ,FIZIČKIM MUČENJIMA I TEŠKIM RADOM U KONCENRACIONIM LOGORIMA KAKO B I IH SE ŠTO VIŠE I ČIM PRIJE EFIKASNO ISKORIJENILO SA TLA NA KOJEM SU OBITAVALI STOLJEĆIMA , JER SU DRUGI I DRUGAČIJI.PA SU TO ISTO PONOVILI U OVOM VJERSKOM RATU, ISTIM MAROM KAO PRAVI ATLANSKI BAŠIBOZLUCI , SADA U TUĐMAN-ŠUŠKOVOJ REŽIJI , KOJI SU NASLUTILI DA ĆE POSLIJE POBJEDE BITI I PLIJENA ,ONOG RATNOG ,RADNIČKE SAMOUPRAVNE STEČEVINE . SVI SU SE MASOVNO ODAZVALI,ALI NISU SVI DOBILI , KAKO TO UVIJEK I BIVA U TAKVIM DRUŠTVENO-POLITČKIM DOGAĐANJIMA ŠTA SU OČEKIVALI I ZBOGČEGA SU SE MASOVNO ODAZVALI,POZIVU CRKVE ONE STEPINČEVSKE-AMANETSKE I KRUPNOZUBOG PROZELITA ,ZLOČINCA TUĐMANA,PA SU DANAS PODIJELJENI U NEKOLIKO PLJAČKAŠKIH FRAKCIJA, PA SVAKA ZA SEBE PLJAČKA I OTUĐUJE SAMOUPRAVNU RADNIČKU STEČEVINU KOJOM SE KITI I SAM BANDIĆ.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Mujo Bašinac
  #2 Mujo Bašinac 28 lipnja, 2018, 21:07

  Banditić

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. frano franic
  #3 frano franic 26 lipnja, 2018, 10:19

  E dragi Bosanac, na tebi su sve dugine boje. Ti si pravi ventilator ,uvijek kako vjetar puse. Ti i onaj udareni Mesic ste braca.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. merle
  #4 merle 22 lipnja, 2018, 16:31

  DA TAKO SE BRANE BOJE HRVATSKE! PALJENJEM HRVATSKE TROBOJNICE U BEOGRADU KADA JE BIO notorni jovanović NA STADIONU A SADA pepo bandić IDE U GROTLO I TO PO PZIVU četničke srpske crkve KOJU NITKO NE PRIZNAJE JER JE LEGLO četništva!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 22 lipnja, 2018, 20:45

   A stigao je i u svatove kod Lepe Brene.
   Oj joj Miki Brezovici kada su te naganjale novinarke.
   Pao si na bon tonu.
   Samo ti posećuj te kraje i jednim potezom napravi sto poslova.
   Pa ti ionako delaš 24 vure dnevno.
   Kako već nisi kolabrirao MUKU.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code