MILOŠEVIĆ: UBIJANJE PRIPADNIKA PORAŽENE VOJSKE BEZ SUĐENJA NEMA VEZE S ANTIFAŽIZMOM

MILOŠEVIĆ: UBIJANJE PRIPADNIKA PORAŽENE VOJSKE BEZ SUĐENJA NEMA VEZE S ANTIFAŽIZMOM

3. travnja, 2012.

0434007.48

Ma koliko bremenita bila hrvatska povijest, njezina ocjena uvijek mora počivati na istini i pravdi. Gospodin Milanović svojom izjavom da se u Bleiburgu odaje počast ne zločinu nego jednoj vojski nanio je duboku nepravdu i istini i nevinim žrtvama. Antifašizam je u samim temeljima suvremene hrvatske države i trajna vrijednost svih demokratskih društava. Negiranje komunističkih zločina i okrutnih masovna ubojstva nedužnih pripadnika poražene vojske bez ikakva suđenja s antifašizmom nemaju nikakve veze.

Žalosno je da hrvatski premijer nakon toliko godina ponovno na tako grub i ignorantan način raskapa grobove i rane koje smo toliko godina nastojali ostaviti iza sebe afirmirajući povijesnu istinu o Drugom svjetskom ratu i razvijajući demokratske vrijednosti današnje europske Hrvatske.

Ne znam po sto je gospodin Milanović išao u Bleiburg 2008. godine osim licemjerno skupljati političke bodove, ako danas tvrdi da se tamo ne odaje počast žrtvama. Da nije riječ o tako bolnoj temi bio bi to samo još jedan nepromišljeni ispad kakav si, međutim, nitko na položaju predsjednika hrvatske Vlade ne može dopustiti.-piše u poruci Ivana Domagoja Miloševića poslanoj povodom izjave Zorana Milanovića o Beliburgu. T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Miki
  #1 Miki 4 travnja, 2012, 08:23

  Milošević bi bio za HDZ kao aparati firme Pastor za požar

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Miki
  #2 Miki 4 travnja, 2012, 08:22

  Milošević je pravi, šteta što se tako preziva inače bi sigurno pobijedio u izboru za predsjednika HDZ-a

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. leonica
  #3 leonica 4 travnja, 2012, 06:45

  “Ne znam po sto je gospodin Milanović išao u Bleiburg 2008. godine osim licemjerno skupljati političke bodove, ako danas tvrdi da se tamo ne odaje počast žrtvama. Da nije riječ o tako bolnoj temi bio bi to samo još jedan nepromišljeni ispad kakav si, međutim, nitko na položaju predsjednika hrvatske Vlade ne može dopustiti.”

  ….neznam što si je milanović zamislio i koji film si to on vrti u glavi, bolje rečeno koji film mu je pokrenuo čačić…….žalim da domagoj nije premijer jer mu je svaka riječ na mjestu

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. filipasic
  #4 filipasic 4 travnja, 2012, 06:38

  Domagoj Milošević je u pravu, ovo je sramota prema svim Bleiburškim žrtvama, koje se ne smiju zaboraviti..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code