IVAN VRDOLJAK I STJEPAN ČURAJ IZ HNS-a KANDIDATI U ČETVRTOJ JEDINICI

IVAN VRDOLJAK I STJEPAN ČURAJ IZ HNS-a KANDIDATI U ČETVRTOJ JEDINICI

25. srpnja, 2016.

 

Nakon što je Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati potvrdila kandidate za predstojeće parlamentarne izbore, na konferenciji za medije, u ponedjeljak 25. srpnja, svoju kandidaturu predstavio je predsjednik Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a Stjepan Čuraj.

Uz Stjepana Čuraja, čije će se ime naći na 13.mjestu liste Narodne koalicije, u IV.izbornoj jedinici, pod rednim brojem 2, kandidat je i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Tijekom kampanje ponovno ću se fokusirati na osobni kontakt s građanima, kako bih im se predstavio i čuo što ljudi žele i trebaju. Kroz svoj dugogodišnji rad u Županijskoj skupštini predlagao sam brojne inicijative, kao što su preferencijalno glasovanje na lokalnim izborima i vraćanje državne imovine jedinicama lokalne samouprave. Kroz moj izbor u Sabor, inicijative i projekte, podići ćemo Slavoniju na viši nivo te ćemo osigurati našem kraju ono mjesto koje zaslužuje i koje joj je potrebno. Kroz Narodnu koaliciju ćemo usuglasiti kvalitetni program, a već sada sa sigurnošću mogu reći da će dio projekata obuhvaćati i besplatni prijevoz za srednjoškolce, kurikularnu reformu, izgradnju kulturnih domova i DVD-a, a sve to kako bismo ljudima dali infrastrukturu, ali im pružili i radna mjesta kako ne bi napuštali Hrvatsku“, rekao je Čuraj te još jednom zahvalio svakom od 4500 birača koji su ga preferencijalno odabrali.

Pozivam Vas da to učinite ponovno, te obećajem da ćete imati svog zastupnika kojeg ćete moći dobiti na telefon u svakom trenutku. Pozivam vas sve da 11.rujna zaokružite preferencijalno redni broj 13 na listi Narodne koalicije“, zaključno je poručio Stjepan Čuraj. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code