KELEMINEC NA NOVOM INFORMATIVNOM RAZGOVORU U HEINZLOVOJ

KELEMINEC NA NOVOM INFORMATIVNOM RAZGOVORU U HEINZLOVOJ

14. rujna, 2017.

 

Na zadovoljstvo Milorada Pupovca, grupice mrzitelja Hrvatske i antihrvatskih medija  u srijedu 13. rujna sam dobio poziv  na  razgovor  u prostorije policije,  Heinzelovu 98 u Zagrebu, za četvrtak  s početkom od 12, 00 sati

Policija je izvjestila medije da će proširiti ranije započeto kriminalističko istraživanje protiv mene  koje je u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom  pokrenulo povodom paljenja novina pod nazivom Novosti.

Milorad Pupovac je preko svojih novina i  naslovnica pozivao na teroristički čin paljenja Hrvatske usred turističke sezone. Svojim tekstovima konstaktno provocira sve što je Hrvatska.

Iz tog razloga ponosan sam na ponovno paljenje antihrvatskih  novina zajedno sa Nikolom Krklješom pripadnikom srpske nacionalnosti koji kaže da to nisu novine srpske manjine već onih koji mrze Hrvatsku.

Umjesto  da policija pokrene postupak protiv Novosti zbog poticanja na terorizam i nasilje prema Hrvatima oni su stali u zaštitu  Pupovca jer je tako naredio mali Milošević Dačić.

Ako Država preko svojih istitucija pokrene postupak protiv mene neće me uplašiti već ću biti ponosan i spreman da branim Domovinu.

Dražen Keleminec T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Robert David
  #1 Robert David 22 rujna, 2017, 12:23

  Zdravo,
  Jeste li razmatrali opcije za financiranje nove kupnje kuće, izgradnje, kredita za nekretnine, refinanciranja, konsolidacije duga, osobnih ili poslovnih ciljeva? Dobrodošli u budućnost! Financiranje lako s nama. Kontaktirajte nas dok nudimo našu financijsku uslugu uz nisku i povoljnu kamatnu stopu od 2% za zajmove s dugim i kratkim rokom. Zainteresirani kandidati trebaju nas kontaktirati za daljnje postupke stjecanja zajma putem ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. 2KCx.
  #2 2KCx. 16 rujna, 2017, 08:12

  pupavac i njegovi trabanti su u ofanzivi,priprema se stogodišnjica (1918),i proprema za novo udruživanje “yu”,preko Novosti/Srbobrana,i realizacija svih MEMORANDUMA 0d 1848.do 2oo5.i najnovijeg (tajno),otkrijte tko je Gjuro Gjurković,Pajo Jovanović ili Sima Lukin Jovanović-zvani”Vrača Pogadjača”, ali otkrijte i “JUREK ZAGOREC ŠTONDIRA”,bit će vam jasno!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Ante
  #3 Ante 16 rujna, 2017, 01:16

  Jeli ovo jugoslavenska milicija?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code