A’MARIE KOLEKCIJA MARAMA ZA PSE

A’MARIE KOLEKCIJA MARAMA ZA PSE

23. svibnja, 2017.

 

 

Hrvatski brend za pse Dawg Swag donosi vam ekskluzivnu suradnju s dizajnericom A’marie, iz koje je nastala limitirana linija dizajnerskih marama za pse.

Marame za pse rađene su od materijala koje A’marie koristi u svojoj novoj kolekciji, baziranoj na lepršavim ljetnim haljinama, koje su sve samo ne obične. Žene koje nose A’marie dizajn nije teško prepoznati u masi.

U ponudi nove proljetne kolekcije brenda Dawg Swag možete pronaći sedam različitih modela marama za pse, od bijele čipke sve do marame metaliziranog sjaja. Tako će svi psići moći pronaći savršen model za sebe, bili oni gradski frajeri ili plahe romantičarke.

Dawg Swag je napravio i posebnu liniju marama za potrebe projekta „Djeca prijatelji životinja“, u sklopu kojeg će terapijski psi Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet pomoći malenim pacijentima Klinike za dječje bolesti Zagreb u oporavku, olakšati im boravak u bolnici i biti im velika podrška.

Osim marama za pse, u ponudi za proljeće/ljeto možete pronaći i ogrlice i povodce, koji se mogu personalizirati zamjenom modnih dodataka poput mašnica, kravata ili trakica u raznim bojama. T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code